banta med ägg Du kan bara förlora 5 pounds per år

viktnedgång Du kan bara förlora 5 pounds per år

Amerikaner spenderar i genomsnitt sju timmar om dagen sittande, vilket inte gör deras hälsa några fördelar. Den goda nyheten: En ny studie tyder på att stående istället för att sitta i sex timmar om dagen kan hjälpa människor att gå ner i vikt över tiden.

Att hitta ett sätt att stå i sex timmar, istället för att sitta, kan vara svårt för personer med skrivbordstillfällen. Men den nya studien, publicerad av Mayo Clinic-forskare i European Journal of Preventive Cardiology, understryker hur kraftfull effekten av att vara ens lite mer aktiv kan ha på den övergripande hälsan.

I rapporten tittade forskare på data från 46 olika studier som omfattade totalt 1 184 män och kvinnor. Baserat på den data, konstaterade forskarna att stående bränner 0,15 mer kalorier per minut än att sitta ner. Det kanske inte ser ut som mycket. Men om en person skulle ersätta stående för att sitta i sex timmar om dagen skulle en 143 pund vuxna bränna en extra 54 kalorier, beräknar forskarna. Över tiden kan det översättas till 5,5 pund på ett år,
banta med ägg Du kan bara förlora 5 pounds per år
eller 22 pund över fyra år.

Resultatet betyder inte att en person måste tillbringa större delen av sin dag, säger Lopez Jimenez, men att om en person kan stå i stället för att sitta, blir de bättre. Att flytta mer, i vilken grad som helst, är ännu bättre. Lägga till enklare aktiviteter som fortfarande brinner kalorier som står i stället för att sitta troligen vara bättre för hälsan längs linjen.

Sedan sittande har länkats till en mängd komplikationer, från hjärtasjukdom till fetma, rekommenderar Lopez Jimenez att man får ett stående skrivbord eller gör sig själv. sitter för länge, säger han. om det bara står, kan det vara fördelaktigt.
banta med ägg Du kan bara förlora 5 pounds per år