gå ner 10 kg på en månad Droppande pund

viktnedgång träning Droppande pund

Hennes MAINTANANCE SUCCESS STORY När tekniken förändrats för den 30-årige Patty Brexel började punden hoppa på. Brexel, en grafiker för en gemenskapstidning, brukade springa från ljusbordet till kameran till pressrummet och tillbaka igen. ‘När vi bytte till Macintosh-systemet, behövde jag inte flytta hela dagen. Jag satt bara där. ‘

Hon vände sig till ett viktminskningsprogram som heter Think Thin Inc.,
gå ner 10 kg på en månad Droppande pund
som startades 1965 av Long Islander Murray J. Siegel. Hon har använt de tekniker hon lärde sig med Think Thin för att förlora vikten och hålla bort den. Under underhållet deltar Brexel fortfarande på det veckovisa Glen Cove-mötet, som får stöd, recept, näringsinformation och matlagningstekniker som hjälper henne att hålla sig på mål.

DIET Efter en livstid av kolhydrater,
gå ner 10 kg på en månad Droppande pund
fetter och socker begränsar hon sig nu till två skivor bröd om dagen och försöker laga mat med lite eller inget fett. Hon ser till att äta lite protein på morgonen. Detta inkluderar äggröra som gjordes i mikrovågsugnen för att undvika att använda smör eller olja. Hon har också kaffe med mjölk i mjölk. Lunch är en halv smörgås med en sallad. Middag är ofta soppa och en sallad.