gå ner i vikt fort Dricksvatten före måltider hjälper till med viktminskning

gå ner i vikt snabbt piller Dricksvatten före måltider hjälper till med viktminskning

Världspolitik Underhållning Skvaller Filmer TV Musik Teater Konst Korsord Underhållning Bilder Horoskop Dagligen Veckovis Månads Livsstil Hälsokost Viva Spel Åsikt Bilar Köparens Guide Betygsätt Recensioner Nyhetsvisningar Foton Gallerier Omslag Annonser Utveckling: Nordkorea Stormy Daniels Ruthie Ann Miles RYSSLAND GUN CONTROL

Dricksvatten före måltider hjälper till med viktminskning: studie Drickvatten före måltider hjälper till med viktminskning: studyfacebook email Dricka (vatten) till din hälsa. Resultaten av denna studie kommer att publiceras i september av obesitas.

Studien, som kommer att publiceras i september av obesitas, indikerar att människor som dricker vatten före frukost, lunch och middag hamnar i vikt snabbare än de som inte gör det.

För att nå sina slutsatser inviterade forskargruppen 84 överviktiga vuxna att följa ett 12 veckors program. De fick alla råd om viktminskning som att anpassa sina livsstilar, förbättra sina dieter och engagera sig i fysiska aktiviteter. De separerades sedan i två grupper.

Den första gruppen bestod av 41 personer som fick instrueras att dricka 16,9 oz. av vatten 30 minuter före sina tre dagliga måltider varje dag i 12 veckor. Den andra, en kontrollgrupp, bestod av 43 personer som fick veta att de hade en full mage före varje måltid utan att dricka något vatten.

Resultaten är tydliga. Gruppen som drack vatten före sina måltider förlorade i genomsnitt 9,48 pund på 12 veckor, i genomsnitt 2,87 pund mer än kontrollgruppen.

‘När det kombineras med korta instruktioner om hur du ökar din fysisk aktivitet och en hälsosam kost, så verkar det hjälpa människor att uppnå en viss extra viktminskning i måttlig och hälsosam takt. Det är något som inte tar mycket arbete att integrera i våra livliga liv, säger Dr.

Forskarna hoppas nu att resultaten kommer att informera vidare om fördelarna med vattenförladdning före måltider och de hoppas få stöd för en rättegång med ett större antal deltagare och över en längre tid för att bekräfta resultaten.
gå ner i vikt fort Dricksvatten före måltider hjälper till med viktminskning