gå ner i vikt hemma du har mer att förlora än jag gör

vad ska man äta för att gå ner i vikt du har mer att förlora än jag gör

Jag oroar mig ständigt att mina söner en 6: e grader och en high school freshman kommer mobbas i skolan. Varje gång de ens antydar att de har haft en dålig dag börjar jag på dem: ‘Var det någon som menade dig idag? Blir du mobbad? ‘Nej, mamma, de insisterar alltid.

Jag har aldrig ansett det faktum att jag kan vara den som arbetar med en mobbning.

För några dagar sedan skrev en kanadensisk komedi med namnet Nicole Arbor ‘Kära feta människor’, en sex minuters tirade som förmodligen skulle vara ett väckarklocka till världens olyckliga fetter. ‘Jag vill behålla du runt! ‘hävdar hon att vi känner oss tillräckligt dåligt om att vi omedelbart går på dieter och gå ner i vikt så att vi ser ut som henne. (Eftersom vi alla vet att det är så lätt.)

Först ville jag inte titta på videon. Men ju desto mer såg jag Arbor som dyker upp i mitt Facebook-flöde med hennes långa, rosa strimlade blonda hår, hennes stora blå ögon och hennes snygga klyvning, bestämde jag mig för att jag var tvungen att hör vad som orsakade en sådan upprorisk.

När jag såg hennes rant, kände jag min öreuppgång, precis som jag visste att det skulle. Bland hennes påståenden är att ‘fettskamning är inte en sak’.

Fram till nyligen kom den enda skam som jag kände att vara överviktig ut av mina egna erfarenheter att inte passa in, bokstavligen inte från något sagt eller gjort till mig.

När min äldsta son var småbarn tog min bästa vän och jag honom till Six Flags Over Georgia, en barndomsfavorit av mig. På en av ritten kunde jag inte fästa fasthållningen. Förödmjukad när linjen hölls, var jag tvungen att byta plats med min tunna vän så att min son kunde rida bredvid henne.

Ett annat minne som jag önskar att jag kunde radera är den tid en av mina brors vänner försökte dra mig på ett rör med sin båt. Jag kan knappt skriva orden för att uttrycka detta smärtsamma minne, men det är tillräckligt att säga att jag gick ingenstans.

Tänk det är roligt? Tja, tyvärr finns det ingen video av de förödande stunderna i mitt liv. Andra är inte så lyckliga.

Till exempel har ett par av mina Facebook-vänner nyligen delat en annan viral video där en heavysetkvinna i en tvådelad baddräkt ses på en strand. När hon går ut mot vattnet slår hon ner med en våg och kan inte få tillbaka. En man som jag antar är hennes signifikanta andra, försöker äntligen hjälpa henne. Efter att ha blivit nedtryckt upprepade gånger i flera svärrande minuter, under vilken hon knappt kan hålla hennes två bit på, står hon äntligen upp.

Jag antar att folk tycker att det är roligt att se en tjock kvinna som vågar bära baddräkten som de inte tror att hon skulle ha på sig och så förtjänar hon att bli lurad. Jag skrattade inte alls alls. Tårar fyllde verkligen mina ögon eftersom jag så lätt kunde relatera till henne.

Förra månaden skrev jag om en Charleston-konstnär som installerade silkebatikpaneler i det snart öppnade atriumet i GulfQuest, Maritime Museum of the Gulf Coast. Jag tillbringade tid på en fredag ​​eftermiddag på GulfQuest, träffade Mary Edna Fraser och lärde mig hur hon tog flygfoton av Mobile River Delta och förvandlade bilden till tre vackert färgade paneler i form av segel. Konstverket är ett av de första sakerna besökare kommer att se när de går in i det fantastiska nya museet på Mobile Riverfront.

Som jag brukar delade jag historien på min Facebook-sida. Jag skrev: ‘Jag skulle gärna hänga upp mig i dessa silkepaneler.’ Även när jag skrev dessa ord om det sensuella, flytande tyget, ifrågasatte jag ett ögonblick om jag skulle kunna ställa mig upp. Ändå ställde jag in posten till ‘allmän’, vilket betyder att alla, inte bara mina Facebook-vänner, skulle kunna se den. Jag var lättad när ingen gjorde några skadliga kommentarer.

Fram till några dagar sedan, det var när jag vaknade till en anmälan om att någon jag aldrig hört talas om hade kommenterat det inlägget. Den här personen, vars namn uppenbarligen var uppbyggd, hade skrivit: ‘Är dessa paneler tillräckligt stora för att svepa dig? ‘

I stället för att radera sitt inlägg direkt lämnade jag det där. Snart såg min mamma hennes kommentar och skrev: ‘Vem du är, det var väldigt oförskämd!’ Min stackars mamma vet ingenting om internettroll.

Tyvärr har jag tagit del av min andel. Förra sommaren blev jag chockad över att jag hade skrivit ett besök på en lokal blåbärgård, och jag upptäckte att någon jag inte visste hade lagt upp ett foto av det uppblåsta ansiktet på Violet Beauregarde som hon blev till en jätteblåbär i ‘Charlie och chokladfabriken’, i en kommentar under mitt Facebook-profilfoto. Jag tog bort det snabbt och blockerade henne. Kollar på barndomsbilder, är det uppenbart för mig att jag aldrig var ‘ fet.’ Jag tillbringade mina tonåren och tittade på min vikt ‘yo yo’ nere och alltid rätt tillbaka. Under mina tjugoårsåldern nådde jag äntligen vad jag tror kallas en ‘börvärde’ vikt som irriterande nummer jag fortsätter att komma tillbaka till, oavsett hur mycket jag bekämpar den. Jag verkar vara avsedd att vara en storlek 22.

Jag har försökt att bekämpa mitt ‘viktproblem’ genom åren, lita på mig. Fråga mig om vad jag har gjort under de senaste två decennierna, och jag kan berätta vad jag hade på mig och vilken storlek det var. Jag har gått ner i vikt och fått tillbaka den, vilket förmodligen är den mest smärtsamma och grymma sak som kan hända med en fet person. Det var en glimt på ‘den andra sidan’, den ena Arborna tar för givet: att inte handla i sektionen för plusstorlek, inte oroa dig för att du kommer att passa i en plats, att göra ett skämt om dig själv innan någon annan gör det .

Under de senaste åren har min filosofi utvecklats till acceptans av, om inte riktigt kärlek till, min kropp. Alla kan, och borde inte vara samma. Min vikt är en del av vem jag är. Jag försöker att omfamna det, inte förakt det.

Och då blev jag joltad till verkligheten av en anonym bully som självklart tycker om att plocka på mig.

Till skillnad från min personliga trakasser är Arbor inte anonym alls. Faktum är att många fler vet vem den här ‘komiker’ är när hon smäller sina armar runt och ropade om hur äckliga feta människor är.

Jag är säker på att hon tycker att vi är allt eländiga, vilket gör att jag vill informera henne om att jag inte är olycklig alls. Jag är faktiskt gift med en man som tycker att jag är den perfekta storleken. Jag har två hälsosamma, glada barn som var tänkt, bärs, levereras och vårdas av den här kroppen. Jag har jobb som jag tycker om och är bra på. Jag har stora vänner som uppskattar mig för vem jag är, inte för det jag ser ut.

Jag kunde förlora ca 100 pounds och passa någonstans i ‘normal’ viktintervall. Jag har inget på mig som visar mina armar, och jag har en dubbel haka. Arbor har å andra sidan skulpterade biceps och höga kindben. Men hon är också medveten, grym och okänslig.
gå ner i vikt hemma du har mer att förlora än jag gör