gå ner i vikt träning Du har aldrig träffat den här sidan av Tech N9ne

gå ner ett kilo om dagen Du har aldrig träffat den här sidan av Tech N9ne

‘Jag gick in i en depression, man’, Tech N9ne förklarade faktiskt faktiskt i en mitten av mars telefonsamtal. ‘Jag blev trött på turnén, jag ville gå ner i vikt. Jag förstod att det var många saker som gick igenom mannen. Resan led av att albumet inte var ute, så turnén var inte till stöd för rekordet. Och min skilsmässa blev väldigt intensiv vid den tiden, du vet vad jag menar. Allt var som att tumla på mig, så jag började dricka som tungt på den sista turnén och jag fick all denna vikt.

Det gör också musiken, som är ovanligt mångsidig och försvinner genrer. Med en uppsjö av anmärkningsvärda gäster (inklusive Bizzy,
gå ner i vikt träning Du har aldrig träffat den här sidan av Tech N9ne
Kate Rose, Korns sångare Jonathan Davis, Boyz II Men, Logic, gitarrist / sångare Gary Clark Jr. och sångare Marsha Ambrosius), låtarna på ‘The Storm’ sträcker sig från den hårt slående höften hopp om ‘Need Jesus’ och ‘Wifi (WeeFee)’ till spår med elektronisk accent (‘Sriracha’), lite uptempo pop / hip hop (‘Erbody But Me’), kuslig rock / hip hop Vänd ‘) och till och med några silkeiga pop balladry på’ Hold On Me. ‘
gå ner i vikt träning Du har aldrig träffat den här sidan av Tech N9ne