gå ner i vikt utan diet dränering av fetma behandling

hur många kalorier är ett kilo dränering av fetma behandling

WASHINGTON (AP) En ny viktminskningsanordning erbjuder ett nytt tillvägagångssätt vid skärning av kalorier: tömning av dem från magen innan de är fullständigt uppslutna.

AspireAssist-systemet består av ett tunnt rör som implanteras i magen och förbinder till en utvändig port på magen. Omkring 20 minuter efter att ha avslutat en måltid, ansluter användarna porten till en extern enhet som avleder en del av den nyligen förbrukade maten på toaletten.

Tillverkaren Aspire Bariatrics baserad i King of Prussia, Pennsylvania säger att systemet tar bort cirka 30 procent av maten lagrad i magen innan den börjar orsaka viktökning.

Mat- och drogadministrationen godkände enheten på tisdag för vuxna som är överviktiga, med ett kroppsindex på 35 till 55 och har inte kunnat gå ner i vikt med andra metoder.

Det är det senaste alternativet för miljontals fetma amerikaner som inte har kunnat gå ner i vikt via mer traditionella metoder. Övervikt anses vara ett av landets ledande folkhälsoproblem eftersom det kan utlösa diabetes och leda till hjärtsjukdomar och andra allvarliga hälsoproblem. vuxna är överviktiga. En 5 fot 9 person skulle vara överviktig vid 203 pund.

Förra veckan rapporterade centren för sjukdomskontroll och förebyggande åtgärder att graden av fetma bland kvinnor hade nått 40 procent för första gången. Det jämförs med en 35 procent fetma för män.

FDA sade att den godkände den nya enheten baserat på studier som visar att patienterna förlorade i genomsnitt 12 procent av deras totala kroppsvikt ett år efter proceduren. Det jämfört med 3,6 procent viktminskning för patienter som fick enheten.

Biverkningar som ses med AspireAssist inkluderade illamående, kräkningar, förstoppning och diarré.

måste regelbundet övervakas av vårdgivare och bör följa ett livsstilsprogram för att hjälpa dem att utveckla hälsosamare matvanor och minska deras kaloriintag, säger FDAs biträdande chef, William Maisel, i ett uttalande.

Viktminskning kirurgi rekommenderas för dem med en BMI på 40 eller de med en BMI på 35 som har andra riskfaktorer som diabetes eller högt blodtryck.

Patienter som genomgår permanent viktminskning, såsom gastrisk bypassoperation, förlorar i allmänhet cirka 34 procent av sin totala vikt efter ett år. Den 50 år gamla proceduren innebär att häva en liten påse av från resten av magen och ansluta den till tunntarmen

Viktminskning är signifikant lägre med reversibla bandningsförfaranden, där ett litet saltlösningsband fylls runt magen för att minska dess storlek. De patienterna ser vanligen viktminskning på 14 procent efter ett år. Potentiella biverkningar inkluderar esofagusirritation, infektion och kräkningar, i vissa fall.
gå ner i vikt utan diet dränering av fetma behandling