går ej ner i vikt Druvor och spannmål

träning för viktnedgång Druvor och spannmål

(WENY) Efter ett och ett halvt år planeras en ny butik att öppna i Elmira.

‘Vi hoppas att tillhandahålla bekvämlighet framför allt’, sa druvor och spannmålsägare, John Manning. ‘Jag tror för det andra att vi hoppas kunna erbjuda en nivå av kundservice där vi kan hjälpa människor att koppla mat med viner. Så om de planerar en trevlig årsdagsmiddag eller ett speciellt tillfälle, och de köper en biff eller något speciellt att förbereda, hoppas vi hjälpa dem att välja ett fint vin som kan para med dessa livsmedel. ‘

Den nya spritbutiken kommer att ligga på Wegmans Plaza och kommer att erbjuda mer och tre hundra olika viner.

Ägare säger att de hoppas att de kommer att kunna tjäna samhället i många år framöver.

‘Vi hoppas att vi kan erbjuda en fin, ren butik någonstans, det är väldigt bra,’ sade Manning. ‘Vi kommer att hantera alla typer av människor. Vi vill betjäna gemenskapens andetag. Så vi har djupa rötter och känna många människor, så jag tror att det är vad vi hoppas kunna ta med är den känslan av gemenskap, den känslan av hemma. ‘
går ej ner i vikt Druvor och spannmål