går inte ner i vikt Drömmar om att förlora vikt

snabb bantning Drömmar om att förlora vikt

Från Los Angeles till New York, främjar en blitz av radioannonser underverk av Body Solutions Evening Weight Loss Formula. Ta en matsked, följ den med ett glas vatten, och lite efter en stund kommer du vakna mindre. Radiopersonligheter, trafikrapporterare och sportskansrar erbjuder till synes ständiga vittnesmål om hur Body Solutions hjälpt dem att kasta 10 eller till och med 25 pund, att äta den pizza och glassen de ville ha, utan att behöva kosta eller träna. Nationell kommentator Charles Osgood främjar produkten på CBS-radionätverket.

Annonserna är frestande, förstås. Den ‘goda dieter’ inuti oss vill gå ner i vikt och hälso- och sjukvårdssekreteraren Tommy Thompson sa till och med att vi nyligen visade vår patriotism genom att släppa 10 pund. Men vår ‘dåliga dieter’ har problem att motstå office goodies och desserter.

Så vad är Body Solutions, vad är det och det är möjligt att det kan fungera?

Dess webbplats, www.

Diet planen har tillverkats och sålts av Mark Nutritionals i San Antonio, och har använts av hundratusentals människor, enligt Ron Aaron, företagets vice president för verksamheten.

Fas 1 innehåller nattformeln, en vätska som blandar kollagen (ett protein som finns i människa och djurvävnad), aloe vera (en växt som kan ha en laxerande effekt), aminosyror, spårmineraler och konjugerad linolsyra (en fettsyra som behövs för cellfunktion).

Fas 2 omfattar hela fas 1 och lägger till dagtids viktminskningsformel, ett pulver innehållande äggvitt och vassleprotein, kalcium och vitaminer som blandas med vatten, juice eller mjölk och tas som en skaka till frukost eller som ersättare för hög kalori snacks.

Fas 3, som eventuellt är ‘den saknade länken i ditt träningsprogram’, innehåller alla faserna 1 och 2, plus en vitamin- och mineraltillskottstabell och Atomic Energy-supplementet, en kapsel som lovar att ‘öka din mentala alertness och fysiska aktivitet samtidigt som du påskyndar din ämnesomsättning och försiktigt minskar din hunger. ‘ Ingredienser inkluderar koffein, ginkgo biloba (en ört som tros förbättra minnet) och ephedra (ett kontroversiellt örtstimulerande medel som ökar hjärtslaget och ibland höjer blodtrycket).

Mat- och drogadministrationen, som reglerar mat, droger och medicintekniska produkter, bestämmer huruvida man ska reglera ephedra och andra relaterade efedrinprodukter.

Även om fas 1 är den mest använda, finns faserna 2 och 3 tillgängliga på 48 dollar vardera för en tvåveckors leverans.

FDA har inte granskat produktkrav från Body Solutions, som bolaget noterar på sin webbplats, eftersom det inte finns någon regel som säger att den måste. Receptbelagda läkemedelstillverkare måste visa att deras produkter är säkra och effektiva, men kompletterande tillverkare står inte inför liknande krav.

Hälso- och sjukvårdsforskningsstiftelsen i San Antonio, ett närings- och tilläggstestfirma, genomförde kliniska prövningar av produkterna. Den har hänvisat frågor om kroppslösningar till studierektor.

Dessa studier har visat att personer som följer Body Solutions Phase 1-programmet behöll mager muskelmassa och bentäthet och minskat kroppsfett, säger grundregissören Gilbert R. Kaats. Han sa att det var omöjligt att tillskriva sin viktminskning för antingen kosttillskott eller beteendeändringar eftersom de studerades tillsammans.

Kelly Brownell, chef för Yale Center för mat och viktproblem i New Haven, Conn., Säger att Body Solutions har ‘det perfekta receptet på en diet.’

De flesta dieter fungerar, åtminstone initialt, sa han, eftersom folk skär sina kalorier. ‘Folk ger mycket sällan kredit för att gå ner i vikt, de krediterar produkten, även när krediten inte är på grund av.’

När det gäller vittnesmål att pounds tappades medan du sov, sa han, alla förlorar vikt medan du sover. ‘Faktum är att din kropp brinner kalorier eftersom du andas, ditt hjärta slår och du’ äter inte ‘.
går inte ner i vikt Drömmar om att förlora vikt