hjälp med att gå ner i vikt Du kan komma tillbaka på dietspåret

vill gå ner i vikt snabbt Du kan komma tillbaka på dietspåret

På måndag, onsdag, fredag ​​och lördag morgon går jag på spåret i parken precis vid trädgårdscentret där jag går ändå. Det blir perfekt. Jag kan gå i 30 till 40 minuter och bränna 125 till 140 kalorier.

På tisdag och torsdag ska jag cykla till jobbet, det är cirka 15 minuter varje gång det är ytterligare 125 kalorier. Om vädret är dåligt ska jag använda en dans-DVD i 30 minuter före arbetet.

För styrka och kärnutbildning köper jag några högt rankade DVD-skivor (eller sök på nätet) och kommer att anställa en tränare för att komma till mitt hem en gång i veckan i 30 45 minuter.

Gör detta i minst sex månader till ett år.

Lunch på jobbet Jag äter fastmat två gånger i veckan.

Kinesisk mat. Vi tar med det varje vecka. Jag älskar det, och jag ger inte upp det.

Late Night snacking. Efter middagen sitter jag framför TV: n och har en påse med potatisflis eller glass. Och borsta mina tänder för att undvika detta begär kommer inte att skära det!

Sätt att övervinna eventuella hinder:

Innan familjeförsamlingar kommer jag ta med egen mat eller be värd att förbereda något lågt kaloriinnehåll.

Innan du äter på en snabbmatrestaurang, kommer jag att öva mentalt att beställa två grillade kycklingmackor utan majonnäs och inga pommes frites. Detta kommer istället för den stora burgern, pommes frites och en läsk som jag brukar ha.

Jag kommer att be serveren att inte få bröd till bordet. Om någon vid bordet vill ha bröd, kan servern sätta den på den personens enskilda tallrik. Och om jag verkligen vill ha det, kommer jag att fråga om bara en bit.
hjälp med att gå ner i vikt Du kan komma tillbaka på dietspåret