hur går man ner i vikt på en vecka Dryden Observer

gå ner i fettprocent Dryden Observer

Från vänster: Dr. Paul Oh, Dr. Jonathon Fowles och Dr. Kit Young Hoon på ett nytt hälsovårdsforum som undersöker fördelarna med motion på Best Western, 25 april. Foto av Samantha Hawkins

Hälso- och sjukvårdspersonal diskuterar de stora fördelarna med motion på lokalt forum

Det är inte alltför ofta Dryden ligger i framkant av innovation, men tack vare Northwestern Health Unit, lanserade Dryden den brittiska kampanjen i Kanada, Prescription in Primary Care genom Motion, är Medicine Canada.

Den en dagshändelse som hölls på Best Western den 25 april samlade hälsovårdspersonal från hela regionen med målet att öka antalet vårdpersonal som bedömer, föreskriver och rådgör patienter i fysisk aktivitet. Öka antalet kanadensare som uppfyller de kanadensiska riktlinjerna för fysisk aktivitet och de kanadensiska sedentära beteende riktlinjerna. och uppmuntra lämplig användning av kvalificerade yrkesutövare i förebyggande och behandling av kronisk sjukdom.

Lokal doktor Adam Moir var närvarande och säger att i läkarskolan får du lära dig hur man ger någon ett läkemedel och hur man kan ge dem råd om hur man använder det men de får mycket lite instruktion om hur man ska berätta för folk hur man kan träna.

‘Det här kommer att ge oss en mall om hur man drar det ytterligare. De data som de presenterar om fördelarna med motion i otroligt, så om jag kan dela det med mina patienter, så hoppas jag att de blir hälsosamma. motion) är verkligen en av de enda insatserna som är relativt riskfria. ‘

Dr. Paul Oh, medicinsk chef för det kardiovaskulära förebyggande och rehabiliteringsprogrammet och en forskare vid Toronto Rehabilitation Institute är en ledande expert på träningsrollens roll i rehabilitering och var i Dryden att prata vid evenemanget.

‘Folk är medvetna om att saker som de kan kontrollera i sina liv faktiskt påverkar deras hälsa, vi känner till kampanjer om rökning och ätande och fysisk aktivitet har alltid varit där i baksidan men det har inte alltid tagit den medicinska interaktionen så mycket som de andra saker. På ett sätt är det dåligt att medicinskisera saker, men å andra sidan lyfter det faktiskt betydelsen av fysisk aktivitet lika mycket som allt annat vi kan göra i den interaktionen med läkaren eller vårdpersonalen. ‘

Dr Oh säger att den enda biverkningen från vanlig fysisk aktivitet är att du känner dig mycket bättre och på vissa områden har vi redan den här idén att motion,
hur går man ner i vikt på en vecka Dryden Observer
rehabilitering och aktivisering är en del av den medicinska vägen.

‘Om du har knäoperation som idrottsman, är tanken att du ska gå igenom rehab-programmet så att du kan bli stark och komma tillbaka på fältet. Om du tar den ideen och utökar den till människor som lever med alla slags tillstånd, hjärtsjukdom eller diabetes och cancer, och använd samma paradigm så att en del av återhämtningen faktiskt hjälper till med den fysiska rehab-aspekten av det och arbetar med proffs, som verkligen borde vara den standard av vård som alla kan förvänta sig .’

Ett intressant faktum presenterades och det är du som faktiskt inte behöver gå ner i vikt för att förbättra din fysiska hälsa. Bara genom att vara mer aktiv kan du hjälpa till att inte bara övervinna befintliga sjukdomar men också faktiskt förebygga sjukdom och sjukdom och allt som krävs är 10 000 steg per dag eller 150 minuter per vecka.

För Dr. Jonathon Fowles Director, Center of Lifestyle Studies, Acadia University och en av gästens högtalare vid 25 april-evenemanget kan det börja så litet som att ställa ett alarm var 20: e minut och stiga upp från skrivbordet för att sträcka dina ben, ta en drink med vatten och få blodet att cirkulera.

Starta små betyder också att du börjar ung. Med barn som nu uppgår till 40 42 timmars skärmtid utanför skoltiden är det inte konstigt att Dr Fowles hävdar att barn inte har ADHD, de har naturunderskott.

En stor förutsägelse för barnhuvudaktivitet är föräldraaktivitet, säger Dr. Fowles, från familjenheten till hela samhället och att om allt du gör sätter barn utanför, blir de 30 40 procent mer aktiva än barn som får stanna kvar .

‘Du kan få en hel del aktivitet genom att helt enkelt vara aktiv med dina barn och modellera den aktiviteten för dina barn, och vi kan alla hjälpa varandra genom att stödja dessa saker. Om alla hade förväntan att gå runt fotbollsplanen istället för att sitta med våra kaffe att titta på,
hur går man ner i vikt på en vecka Dryden Observer
då det vi skulle göra. Det tar bara några att bryta det paradigmet. ‘

Social relation är väldigt viktigt för framgång enligt Dr. Fowles och Dryden och mindre samhällen är det mer utbredd som kan göra det möjligt för dessa paradigmskift att ske mycket snabbare.

Dr Moir vet att vi har verkliga hinder i norra Ontario och hoppas att den här händelsen kommer att hjälpa till att gnista några kreativa lösningar och uppmuntrar alla att göra övning en del av samtalet du har med din sjukvårdspersonal idag.