isbergssallad kalorier Du kan gå ner i vikt omedelbart

mat för viktnedgång Du kan gå ner i vikt omedelbart

Alla har vanor. Oavsett om de är bra eller dåliga är det ingen tvekan om att man medvetet eller utan tvekan kommer att utföra dem dag in och dag ut.

Oftast blir dessa vanor automatiska, som vi kan köra bil och nått vart vi ville gå. Det här är på ‘auto pilot’ -läget och vi kommer att kunna göra andra saker som att tänka på vårt arbete, det pågående projektet och även vad vi ska äta för lunchen. Överraskande, vi kan sluta vid röda lampor, gjorde tur och till och med sakta ner vid ett stoppskylt.

På samma sätt är våra matvanor också automatiska och omedvetna. Vi äter inte bara att vi känner oss hungriga, men när vi är uttråkad, frustrerad, stressad, glad, ledsen, skyldig eller till och med rädd. Vi hade nått ett stadium som vi lever för att äta och inte äta att leva.

Detta är avskräckande när du vill gå ner i vikt snabbt. Tänk på det här, inser du att genom vanor kommer titbitarna vid bordet att vara borta när vi engrossed i en tv-show tillsammans med koks och öl. Jag måste erkänna att jag en gång var sådan vana inducerad misslyckad viktminskning.

Tiden går men gamla vanor består. Det finns dock ett sätt att bryta dessa vanor, särskilt de som hindrar ditt viktproblem. Vår viljestyrka kan inte vara stark för att göra det, så det bästa sättet är att berätta för ditt undermedvetna sinne att slå dessa vanor, särskilt de som gjorde dig tjock.

Med hjälp av en skicklig hypnotisör kan han eller hon berätta för dig att göra rätt saker som att äta hälsosam mat och inte skämma bort över att äta. Om du upptäcker att du inte har råd med en på en session från en professionell kan du även få de mer överkomliga hypnotiska CD- eller ljudbanden och spela upp dem innan du sover.
isbergssallad kalorier Du kan gå ner i vikt omedelbart