kost och träning viktminskning Du kan gå ner i vikt

gå ner 5 kg på 1 vecka Du kan gå ner i vikt

En av de svåraste sakerna som människor kommer att göra i livet är att gå ner i vikt och lära sig hur man håller på med det. Det är mycket svårt för dem att motivera sig att gå upp och gå. Att gå ner i vikt är inte en lätt uppgift att uppnå eftersom det kräver mycket hårt arbete och engagemang från individen för att lyckas. Detta är något som måste göras dagligen om du vill kasta de extra punden.

De främsta anledningarna till att de flesta dieter misslyckas är den brist på engagemang och motivation som individen på lång sikt har. Övning är inte något som många människor ser som en rolig sak, men du måste tvinga dig att gå upp och flytta varje dag om du vill gå ner i vikt.

Den goda nyheten är att du inte behöver vara involverad i ett ansträngande träningsprogram för att gå ner i vikt, men du måste fortfarande vara ihållande och dedikerad för att den ska fungera. Om du antar en diet som är lätt och balanserad, kan du kasta pounds genom att bara ta en promenad på en daglig basis. Vilket bättre sätt att gå ner i vikt än att gå som det är väldigt lätt och det slår inte dig helt och mycket, det är väldigt roligt och uppfriskande. Detta är en av de bästa viktminskning strategier som finns tillgängliga.

Som med alla träningsprogram är promenaden inte utan dess nedre sidor. Det viktigaste är att det kommer att ta dig mycket längre att gå ner i vikt genom att gå än andra viktminskningsprogram. Det kan ta några månader innan du börjar skörda belöningen för dina ansträngningar. Du kan påskynda saker genom att gå fortare eller gå vidare, men om du kommer att hålla dig till grundvandring kommer det att ta lång tid att förlora.

En studie utförd av American National Institutes of Health upptäckte att den genomsnittliga vuxen borde ta 10 000 steg per dag för att bibehålla en hälsosam vikt. Det betyder att om du vill gå ner i vikt måste du ta över 12 000 steg om dagen för att förlora eller du kan välja att skära mer på mat. Det uppskattas att detta skulle motsvara att gå mellan 4 och 6 miles om dagen och det kan ta dig upp till 90 minuter att slutföra.

Nyckeln till att gå ner i vikt genom att gå är att göra det till en vanlig del av din dagliga träningsrutin. Det här är något som du inte behöver tvinga dig att göra, för om det är så är chansen att du kommer att misslyckas i det långa loppet. Det kan vara lättare att anta en vandrande livsstil om du bor i ett promenadvänligt område, men om du inte gör det, är det fortfarande möjligt att göra om du har beslutsamhet att lyckas.

Vi leder alla olika och upptagna liv, så det är upp till den enskilda att bestämma hur de ska införliva att gå in i deras livsstil. Här är några tips som du kanske vill överväga:

Gå mer och kör mindre. Om du råkar bo i ett område där du är nära jobbet, gå istället för att ta din bil. Om du inte gör det, parkera längre bort från kontoret eller parkera i det yttersta hörnet på parkeringsplatsen. När du går till köpcentret, parkera längre bort för att öka din promenad eller när du är i paus på jobbet, gå upp och ner för trappan eller några gånger runt kontorsbyggnaden för att få motion.

Om du är oroad över att du inte når dina gångsmål, köp dig själv en stegmätare för att hålla reda på dina steg och se till att kolla på det i slutet av din arbetsdag och på så sätt kan du gå en promenad efter arbete om du inte har än nått ditt mål.

Sätt inte din gå till slutet av din dag eftersom det kommer att lägga till extra tryck och stress på dig för att slutföra ditt uppsatta mål. Se till att du börjar gå tidigt och på så sätt kan du få en början på din promenad för dagen och det kommer att göra det så mycket lättare för dig.

Ha tålamod. Du måste ge dig tillräckligt med tid på jobbet eftersom du inte kommer att gå ner i vikt över natten. Det kommer att ta lång tid innan du ser resultat så håll dig positiv och behåll tron ​​och det kommer att betala stort.

Jag hoppas att du njöt av den här artikeln och om du vill ha bra gratis information om att äta hälsosam, vänligen besök min sida där du hittar några värdefulla tips som hjälper dig att leva ett långt och hälsosamt liv.
kost och träning viktminskning Du kan gå ner i vikt