kosttillskott viktminskning Du måste tro

ner i vikt Du måste tro

Särskilt till Tribune

Troende Försvinnande Act raced ut till den tidiga ledningen i den 17: e årliga Tribune Chronicle / Mercy Health Fitness Challenge, och förlorade 5,22 procent av sin startvikt. Lagmedlemmar är från vänster, Arianne Wilden, Matt Wilden, Dave Taylor, Becky Pekarovic och lagkapten Rudy Pekarovic.

Den fem spelare besättningen trimmade 5,22 procent av sin startvikt att studsa i den första veckans ledning i 2018 Tribune Chronicle / Mercy Health Fitness Challenge.

Ord för laget sätts hammaren ner, sade kapten Rudy Pekarovic. en gammal slogan. Kanske bör vi ändra det lite för att: Håll dina munar stängd och vänja dig vid din mage som växer. ‘Vikt hoppade in i andra plats i matkampen med 5,01 procent av startvikten förlorad och Gör det igen, tidigare Fitness Challenge-mästare lurar in tredje vid 4,25 procent.

Lagen som förlorar de största procentsatserna av sina startviktar vinner de svagaste delarna av pristabellen för ideella serviceorganisationer efter eget val. Förra årets mästare, Nu U C Us, samlade $ 1 155 för att ge Cornerstone of Hope, en sorgsupportgrupp för föräldrar som har förlorat barn.

Pekarovic sa att hans teambellies upp till en nyckelstrategi grönsaker.

är verkligen en nyckel till framgång. Även vissa frukter är höga socker och måste vara begränsade, sa han. alla är överens om att begränsa kolhydrater och fetter, för det mesta. Disappearing Act består av tre medlemmar från förra året, inklusive Pekarovic, när de slutade på andra plats som de troende tungviktarna. De andra två medlemmarna är från år tidigare.

har alltid varit konkurrenskraftig, och vi kommer att göra en stark körning på det i år också, sa han. Försvinnande Act nu ser du oss; om åtta veckor behöver du dina glasögon. söt isbildning på priskakan i den 17: e årliga Fitness Challenge är att laget som lägger ut den bästa enveckans prestanda varje vecka tjänar en $ 10 bonus för att tagga på sina vinster för dess utvalda ideella vinstmedel. Så skopa ytterligare 10 dollar på Believers Disappearing Act prisplatta.

De 17 lagen förlorade ett kollektivt 571,75 pund i Fitness Weekens första vecka. Det går till en smidge mer än 3 procent av startvikten förlorad.

Troende Försvinnande lag registrerade de mest totala punden förlorade för ett lag 61,25 en full 10 pund mer än nästa största nummer, tredje plats Gör det igen 51,25 pund. Troende och igen är de enda två lagen att skaka ut på 50 eller mer pund.

Två lag slog 40 pund, sex lag förlorade mellan 30 och 39 pund,
kosttillskott viktminskning Du måste tro
fyra lag var på 20-talet och tre lag landade i tonåren.

Här är ett sätt att få motion och professionella hälsosamma råd samtidigt ta en promenad med ett dokument.

värde ger människor möjlighet att få tillgång till en läkare eller en hälsovårdspersonal i en informell miljö, säger bariatrician och endokrinolog Dr Steve Robbins. Han tog ett varv runt Eastwood Mall i Niles med cirka 15 vandrare tidigare denna månad.

inte åtagandet av ett kontor, sade Robbins. en kontorsinställning, det finns många påfrestande frågor. Här, på köpcentret, går det bara runt gallerian. Det finns en gruppaspekt på den. med en Doc är ett nationellt program som började 2005 i Columbus. den första fredagen i varje månad på St. Joe på Mall, Eastwood Mall.

med ett dokument har kört (vid Eastwood) i ungefär fyra år, sa St Joe på Mall manager Shirley Lisk. har några personer som har gjort allt 42 gånger.

Denna fredag, för Heart Month, kommer programmet att vara på träning och dess effekt på hjärtat. Ring framåt på 330 652 7542 för att registrera dig och du får även priser och förfriskningar.

För januarigången diskuterade Robbins de bästa metoderna för vikthantering.

faktiskt olika för varje person. Du måste ta reda på var dina problemställen är, sa Robbins. är en myriad av dieter som hjälper dig att gå ner i vikt. Det vilken diet kommer hålla dig på rätt spår. tyngdhanteringsindustrin är en bransch med flera miljarder dollar och mycket dålig information finns där ute, sa han. Men mestadels är det verkligen ganska enkelt kost och motion.

Han sa att han ofta frågade vilken som är bättre, kost eller motion. Om du pratar strängt tyngdhantering, då den diet, han sade.

vikten av att titta på ditt intag är mycket högt. Det tar ungefär 45 minuters träning att bränna av en Snickers-bar, sa Robbins.

Men för vikthantering och övergripande hälsa är en kombination av kost och motion bäst, sa han. Ändå kan de behandlas lika.

motivation för träning och diet är annorlunda. Det var mycket mer psykologi involverad i vikthantering, sa han. motion, du behöver motivation att göra något du inte vill göra. Med vikthantering behöver du motivation att inte göra vad du vill göra. optimal viktminskning planen kasta ca 1 till 1 1/2 pund per vecka. Att den typ av viktminskningsprogram som fungerar bäst för långsiktiga mål att hålla bort det, sa han.

Om du släpper 500 kalorier om dagen kommer du att förlora 1 till 1 1/2 pund per vecka, sa Robbins.

Robbins kommer tillbaka till St. Wednesday för att vara värd för en Vikt Management-klass. Ring St. Joe på Mall för att registrera dig.

GRUPPER Vi vill ta med till middag

I veckan faller serviceorganisationens strålkastare på troendekyrkan, 2577 Schenley Ave. NE, Warren, beteckningen av den troende försvinnande lagen.

sponsrar byggnadsförbättringsfinansiering hos troende, sade Pekarovic. kyrkan har bara slutfört en renovering av ungdomssidan av byggnaden. De gjorde det till en utmärkt plats för vår ungdom att ha en plats att träffas och ha kul. också en plats att lära sig om vikthantering. Pekarovic kommer att leda den lilla gruppen fokuserad på Daniel Plan: 40 dagar till ett hälsosammare liv av Daniel Amen, Mark Hyman och Rick Warren. Ätprogrammet är baserat på en diet i den bibliska boken av Daniel.

har åtagit sig att leda i år för att hjälpa mig att öka min engagemang för en livsstilsförändring, sade Pekarovic.
kosttillskott viktminskning Du måste tro