lchf viktnedgång Drottningens Encyclopedia

tips på viktnedgång Drottningens Encyclopedia

Den här kombinerade sången och dansen är en distinkt drottningstradition som utförs vid sportevenemang och de flesta universitetstillfällen är mindre formella än sammankomster (även om spontana oljelår har också varit kända). Den består av den gamla sången ‘Queen’ s College Colors , ‘sjungit till ackompanjemang av en låg sparkar slags kan dansas.

Namnet ‘Oil Thigh’ kommer från låtets kör, som börjar med de gæliska orden ‘Oil ligh na Banrighinn en’ Banrighinn gu brath ‘(‘ Högskolans hustru för evigt ‘). Vid fotbollsspel är en tradition att eleverna utför en oljeluga efter varje touchdown.

Sången ‘Queen’ s College Colors ‘skrevs 1898 av student Alfred Lavell för att inspirera Queen’s fotbollslag till seger efter en besvikelseförlust till University of Toronto. Dess uppehållskraft är något överraskande: det var bara en av otaliga universitetslåtar på en tidpunkt då låtskrivning var en blomstrande tidsfördriv bland eleverna,
lchf viktnedgång Drottningens Encyclopedia
och även Lavell beskrev senare sina vers som ‘sophomoric’.

Dess överlevnad beror delvis på den ryska gæliskoran, som faktiskt skrevs separat som ett högskolans cheer i 1891, och dess populära melodi,
lchf viktnedgång Drottningens Encyclopedia
stulen från den amerikanska ‘Slagsyman av Republiken’. Men det har också blivit framgångsrikt eftersom de flesta av sina rivaler led ännu mer märkbart från över sentimentalitet och klumpigt rim.