matschema viktnedgång Dricker din vikt bort

tips på viktnedgång Dricker din vikt bort

Houston bosatt Blake Sylva använde B D En dietfilosofi för att gå från 280 pund till 200. Han skrev denna bok, kallad ‘Viktminskning är lätt’ för att hjälpa andra att följa efter.

‘Det här har varit en 40-årig kamp. Jag har varit den feta barnen i klassen sedan 3: e graden. Om jag kan gå ner i vikt och hålla av det, garanterar jag, det kan du också, säger Sylva.

Sylva låter sig nu njuta av de livsmedel han brukade undvika, bara i en mindre portion storlek, och alltid med ett glas vatten före under och efter måltiden.

‘En av de mest spännande sakerna är det, de matar jag aldrig skulle äta, eller när jag gjorde det, kände jag mig skyldig till dem. Mexikansk mat, pizza, choklad. De är nu bland mina favoriter, säger Sylva.

Det finns tre andra komponenter till B D A-kosten, inklusive träning, men inte så mycket som man kanske tror.

‘Jag går varje dag 1 2 miles’, säger Sylva. ‘Jag läste minst 20 minuters inspirerande böcker. Jag lärde mig en fysisk sida av viktminskning, vilket är promenaden plus före, under, efter programmet. Sedan finns det en viktigare mental sida’, säger Sylva.

Den mentala sidan av B D En diet involverar dig själv av nummer ett, läser motivationsmeddelanden och för det andra kontrollerar negativa tankar.

‘Jag lärde mig att ta kontroll över mitt självtalande’, säger Sylva. ‘Jag brukade berätta för mig själv överviktskörningar i min familj, viktminskning är svårt. Jag har inte tid att träna. Det jag undervisar i min bok är att jag tog kontroll över mitt självprat. Nu är allt jag någonsin berättar för mig själv viktminskning är lätt, viktminskning är lätt, viktminskning är lätt, säger Sylva.

Sylva säger att det tog honom ungefär sju månader att släppa 80 kilo, och han förlorar fortfarande! Sylva säger att han borde falla ner till 180 pund när den här sommaren är över.

Sylva har skapat en hemsida för att följa med sin bok, där han ger inspirerande meddelanden och vittnesmål från andra människor som har använt BDA-kosten för att gå ner i vikt. Medan det inte finns en vetenskaplig studie som stöder upp Sylva-dietplanen finns det en dietist som säger att väldigt få av oss får den mängd vatten vi behöver dagligen, så i alla fall är BDA-kosten ett bra sätt att få dem rekommenderas 8 10 glas vatten varje dag. på grund av hot mot skolan. på grund av hot mot skolan.
matschema viktnedgång Dricker din vikt bort