matschema viktnedgång Du kan inte tappa på Akropolis

jag vill gå ner i vikt Du kan inte tappa på Akropolis

Oavsett vilket alternativ du väljer, Akropolis har du täckt.

du försöker att vara trogen mot dessa dieter, vårt fokus är på friskare proteiner, med massor av vegetariska alternativ, säger ägaren Nick Kyriakidis.

Bland restaurangrestaurangerna finns färsk grillad lax, grönbröd, lokalt uppfödd öring och mycket mer. Dess varierande sallader är lika varierade, med uppfriskande alternativ som signaturen grekiska, Medelhavet Cobb, Southern Pecan och mer.

i mitten av vintern har vi också vintergröna och [sidor som] bräserade bröstspirar, sa Nick. naturligtvis, om du vill fira och gå dekadent, kan vi också göra det. Dess hälsosamma äter, Akropolis har ett antal rika komfortmjölkar. Det finns bräserad lammskalv, husmjölnsrör och gryta grillad en maträtt så populär att den serveras året runt. Och då finns restaurangen på plats bageri, fylld med mer än ett dussin hemlagad efterrätter.

För de som önskar hänge finns baklava cheesecake, Key lime pie och tysk chokladkaka, för att bara nämna några alternativ. Men om du förblir beslutsam i att hålla ditt nyårslöften, stressar du inte restaurangen serverar skivor sockerfri jordgubbskaka också.

Du kan förlora på Akropolis.

1. Om du ofta kommenterar nyhetswebbplatser kanske du redan har ett Disqus-konto. Om så är fallet klickar du på knappen ‘Logga in’ längst upp till höger i kommentarm widgeten och väljer om du vill logga in med Facebook, Twitter, Google eller ett Disqus-konto.

2. Om du har glömt ditt lösenord skickar Disqus dig en länk som låter dig skapa en ny. Easy!
matschema viktnedgång Du kan inte tappa på Akropolis

3. Om du inte är medlem ännu, kommer Disqus att fortsätta och registrera dig. Den är sömlös och tar ungefär 10 sekunder.

4. För att registrera, antingen gå igenom inloggningsprocessen eller klicka bara i rutan som säger ‘gå med i diskussionen’, skriv din kommentar och välj antingen en social media-plattform för att logga in eller skapa ett Disqus-konto med din e-postadress.

5. Om du använder Twitter, Facebook eller Google för att logga in, måste du vara inloggad på den plattformen för att kunna kommentera. Om du skapar ett Disqus-konto istället måste du komma ihåg ditt Disqus-lösenord. Hur som helst kan du ändra ditt visningsnamn om du inte vill visa ditt riktiga namn.

6. Var inte en stor ryck eller gör något olagligt, och du kommer att bli bra.

Chattanooga Times Free Press Kommentarer Policy

Chattanooga Times Free Press-webbplatser innehåller interaktiva områden där användare kan uttrycka åsikter och dela idéer och information. Vi kan inte och övervakar inte allt material som skickas till webbplatsen. Dessutom kontrollerar vi inte och ansvarar inte för innehåll som lämnats av användare. Genom att använda webbplatserna kan du bli utsatt för innehåll som du kan finna stötande, oanständigt, felaktigt, vilseledande eller på annat sätt invändigt. Du godkänner att du måste utvärdera och bära alla risker som är förknippade med användningen av Times Free Press-webbplatsen och innehåll på Times Free Press-webbplatser, inklusive men inte begränsat till om du borde förlita sig på sådant innehåll. Trots det ovanstående bekräftar du att vi ska ha rätt (men inte skyldigheten) att granska något innehåll som du har skickat till Times Free Press och för att avvisa, ta bort, inaktivera eller ta bort innehåll som vi bestämmer i vår eget gottfinnande, (a) följer inte villkoren i detta avtal, (b) kan bryta mot någon lag, bryta mot tredje parts rättigheter eller underlåta oss att ansvara av någon anledning, eller (c) kan ha negativ inverkan på vår offentliga image, rykte eller goodwill. Dessutom förbehåller vi oss rätten att avvisa, ta bort, inaktivera eller ta bort innehåll när som helst, av skäl som anges ovan,
matschema viktnedgång Du kan inte tappa på Akropolis
av någon annan anledning eller utan anledning. 512) på följande adress: