ner i vikt blogg drottning diskar på vikten av kronan i dokumentären

lchf går inte ner i vikt drottning diskar på vikten av kronan i dokumentären

FIL I det här dokumentet den 2 juni 1953 håller ärkebiskopen av Canterbury den rituella kronan av England, kronan av St. Edward, över huvudet av drottning Elizabeth II, före den faktiska kronningen vid krigsceremonin i Westminster Abbey, London . Drottningen, som sitter på kung Edwards stol, är dold av ärkebiskopens klädnader. Drottning Elizabeth II avslöjar hemligheterna att ge ett tal medan du bär en tung krona, i ovanligt uppriktiga kommentarer som ingår i en ny dokumentär som ska sändas på BBC söndagen den 14 januari 2018 på hennes krona och kronans symbolik juveler. (AP Foto / Fil)

LONDON Storbritannien Drottning Elizabeth II har avslöjat hemligheterna att ge ett tal medan hon bär en tung krona,
ner i vikt blogg drottning diskar på vikten av kronan i dokumentären
i ovanligt uppriktiga kommentarer i en ny dokumentär om hennes krona 1953 och symbolen på kronjuvelerna.

Bland BBC-programmets uppenbarelser är det söndags att kronjuvelerna behölls säkra under andra världskriget genom att vara gömda i en kakongåda begravd på Windsor Castle. Även om det var känt, hade juvelerna tagits till slottet 20 miles (32 kilometer) väster om London för förvaring, detaljer hade inte diskuterats i stor utsträckning.

Drottningen diskuterar också utmaningarna att vara statschef. Hon skojar att hon kan titta ner medan han bär den kejserliga statskronan som väger 2 pund 13oz (1,28 kilo). Kronan bärs av monarken när han levererar ett tal till statens öppnande av parlamentet.

kan titta ner för att läsa talet, du måste ta upp talet. För om du gjorde det skulle din nacke bryta. Det skulle falla av, sade drottningen i utdrag som släpptes före programmet. Det finns några nackdelar med kronor, men annars är de ganska viktiga saker. programmet noterar drottningen att kronan har minskat i höjd sedan den bärs av hennes far, kung George VI.
ner i vikt blogg drottning diskar på vikten av kronan i dokumentären