recept för en vecka Du förlorar kampanjstatistik som släppts

mat för viktnedgång Du förlorar kampanjstatistik som släppts

Troopers med Nebraska State Patrol tog bort 43 nedsatta förare från vägen under den senaste kampanjen ‘Du dricker, du kör, du förlorar’. Kampanjen sprang från augusti 18 september 4 och inkluderade trupper i alla sex NSP-troopområdena.

Förutom 43 gripanden för körning under inflytandet utfärdade NSP 2 303 citat för hastighet. Citat utfärdades också för Open Container (67), Minor in Possession (31), körning under upphängning

(95), Inget bevis på försäkringar (79), Ridslös körning (10), Ingen säkerhetsbälte (179), Otillbörlig barnsäkerhetsbegränsning (25). Troopers greps också 38 flyktingar och gjorde 13 fängelsestraffar.

‘Betydelsen av nykter körning kan inte överdrivas,’ sade Major Russ Stanczyk, fungerande superintendent i Nebraska State Patrol. ‘Den här specifika kampanjen kan vara över, men trafiksäkerheten och behovet av säkra vägar slutar aldrig. Alla bilister ska träna säker körning hela tiden och kör aldrig nedsatt eller distraherad.’

‘Du dricker, du kör, du förlorar’ är en nationell insats, som inkluderade dussintals lokala avdelningar från Nebraska. Totalt 24 sheriffkontor och 19 polisavdelningar använde 208 000 dollar av bidragsfinansiering

från Nebraska Department of Transportation Highway Safety Office (NDOT HSO) för att genomföra försämrad körning av särskilda verkställighetsåtgärder under denna tvåveckorsperiod, inklusive arbetsdagens helg.

NSP: s del av bidraget från NDOT HSO var för 26.850 dollar för att finansiera övertidstimmar som en del av denna verkställighet i alla sex NSP-troopområdena över hela staten.
recept för en vecka Du förlorar kampanjstatistik som släppts