viktnedgång nyttig mat Du kan bli förvånad över svaret

snabb viktminskning lchf Du kan bli förvånad över svaret

Michelle har i över 20 år försökt otaliga dieter och tränat regelbundet men kunde inte tycka att hon skulle gå ner i vikt. Faktum är att hon fortsatte att gå ner i vikt. Michelle hittade sig en gång i sin tyngsta vikt och skrämde att han ens sågs äta offentligt. ‘Jag kände mig hemsk för mig och ville gömma mig för alla eftersom jag kände mig så oattraktiv,’ minns Michelle tyvärr.

Michelle s historia är ganska vanlig bland människor som bara inte kan skjuta eller hålla punden trots sina bästa ansträngningar på kost och motion. Men Michelle slog en brytpunkt när hon insåg att hon saknade expertisen att hitta ett närings- och träningsprogram som faktiskt hade varaktiga fördelar. Det var då hon kom ut till PhysIQ Lifestyle Medicine.

Det är inte ovanligt att höra någon säger att de har ett ‘körtel’ -problem som hindrar dem från att gå ner i vikt. Det finns medicinska problem som spelar en roll i ämnesomsättning och viktminskning, som dr. Kim Fagan från PhysIQ Lifestyle Medicine talade med Michelle under hennes första samråd. ‘Jag fick reda på att det var kemisk obalans i kroppen och jag led av vitaminbrist. Jag lärde mig att om din kropp inte är i balans kommer ingenting att fungera korrekt’, säger Michelle. Vanliga problem som Dr. Fagan ser är binjureutmattning , hormon (testosteron och östrogen), sköldkörteln obalans, vitamin och mikronäringsbrist. ‘Patienterna är så uppskattade när underliggande problem som hindrar deras viktminskning identifieras och hanteras vilket hjälper dem att gå vidare med sitt mål om ett hälsosamt liv’, säger Dr. Fagan.

Michelle s kroppsfett mättes tillsammans med sin vilande metaboliska hastighet (RMR), som bestämmer det exakta kaloriintervallet för viktminskning. En måltidsplan utvecklades speciellt för Michelle. ‘Jag var så använd att jag skulle äta mindre än jag började panik när jag såg måltiden. Men jag äter samma mat som bara inte bearbetas,
viktnedgång nyttig mat Du kan bli förvånad över svaret
har mindre konserveringsmedel och en mindre portionstorlek, säger Michelle.

Michelle har redan förlorat 18 pund och arbetar ut fyra dagar i veckan med en kombination av kardio- och styrketräning. Hon har börjat cykla och vandra som hon inte kunde ha gjort före hennes viktminskning. ‘Efter 20 år av att inte förlora ett pund är 18 pund en stor sak för mig!’ Utropade Michelle. Hon planerar också att bära baddräkt för första gången på en familjesemester. ‘Detta är en livsstilsbyte för mig. Jag behövde rätt information från personer som Dr. Fagan och min nutritionist Anna och jag ‘Jag söker inte en snabb fix som tidigare’, säger Michelle.

Är du som Michelle och slår en nedgång med din egen träningsplan? Gå med i PhysIQs 90-dagars fitnessutmaning och ta itu med din egen hälsa. Den här utmaningen handlar inte bara om viktminskning. Det handlar om att minska kroppsfett, öka muskelmassa, öka ämnesomsättningen och bli mer kunnig om näring och motion. ‘Alla har sin egen kroppsfettprocent, en annan vilande ämnesomsättning och sin egen kemiska smink,’ säger doktor Fagan. ‘När du har all denna information har du befogenhet att övervinna din nedgång på ett vetenskapligt sätt med hjälp av personlig kost, träningsplan och tillägg om det behövs.’
viktnedgång nyttig mat Du kan bli förvånad över svaret