viktnedgång snabbt Du kan inte gå ner i vikt utan att äta

hur gå ner i vikt Du kan inte gå ner i vikt utan att äta

Hit en viktminskning platå? Du får inte äta NÅGON. Följ dessa 2 riktlinjer för att se till att du fortsätter att gå ner i vikt naturligt.

De flesta människor är glada att lära sig det finns andra dieting och viktminskning tekniker som fungerar mycket bättre än att svälta dig själv. Låt oss täcka dem

1. Dieting fungerar inte: Medan jag vet att du hatar dieter trodde jag att det var klokt att påpeka nackdelarna. Dieting i teorin är en bra sak. Men det fungerar inte. Kommer det att fungera på kort sikt? Ja. Men det är bara kort sikt! Men du kommer att få tillbaka all den vikten så fort du har förlorat det!

Kroppen är faktiskt DESIGNED att inte låta dig svälta. I goda gamla dagar, när det saknades matleverans, skulle kroppen lagra fettavlagringar för att överleva.

Kroppen har inte förändrats mycket: om du har en svältdiet lagrar din kropp fett som bränsle eftersom det inte vet när det kommer att behöva den energin eller när den kommer att kunna äta agian. Det skulle då ta det uppenbara steget: sakta ner din metaboliska takt för att lagra fett istället för att bränna det! Detta är anledningen till att de flesta dieters tenderar att återfå sitt tidigare själv så snart de återvänder till det normala ätningsmoden!

Om någon berättade för dig att du har gått upp i vikt på grund av att ha ätit,
viktnedgång snabbt Du kan inte gå ner i vikt utan att äta
låt mig upplysa dig: du kommer att bli fet om du inte äter!

2. Att äta ofta är nyckeln: Att äta som du alltid har är inte tillräckligt för att gå ner i vikt snabbt; var noga med att äta ofta! Vi säger inte att bli galen här. Du behöver inte äta mer än normalt eller när du inte är hungrig. Gör mindre måltider jämfört med större.

De flesta äter 1 eller 2 små måltider under dagen och sedan blir galen för sin tredje och sista måltid. Oj! Värsta du kan göra. Du går inte ner i vikt på det här sättet! Bryt ner dina vanliga 3 måltider i 5 6 mindre måltider under hela dagen och äta ungefär varannan 3 timmar.

Detta har dubbla fördelar. När din kropp matas ständigt fungerar din ämnesomsättning hårdare för att bränna fettet snabbt. För det andra hjälper frekvent ätning dig att undertrycka hunger, så att du inte känner dig frestad att slita på skräpmat.
viktnedgång snabbt Du kan inte gå ner i vikt utan att äta