bli smal fort Enkla sätt att öka viktminskningen

matschema gå ner i vikt Enkla sätt att öka viktminskningen

Om ditt mål är att gå ner i vikt och träna mer, glöm inte matvanor och maraton träning. Forskning visar att med små steg är det bästa sättet att få varaktiga resultat.

En studie visade att deltagare som gjort en liten, potentiellt permanent förändring i deras matval och / eller fysisk aktivitet varje vecka (såsom att dricka en färre burk läsk eller gå 5 mer minuter varje dag) förlorade ungefär fyra gånger mer vikt jämfört med de som följde traditionella kaloribegränsningar och riktlinjer för fysisk aktivitet.

Här är tre enkla steg för att hjälpa dig att flytta mer, äta mindre och se bättre ut än någonsin, med hjälp av Prevention magazine, publicerad av Emmaus Rodale Inc.

ÄT FRUKT DON ‘T DRINK’ EM

1 Hoppa över juice och äta hela frukten istället. Du får inte bara mer hälsosam fiber i din kost, du kommer också att vara nöjd längre. Forskning visar att flytande kolhydrater inte bara fyller fasta ämnen. Dessutom finns de extra kalorierna 48 procent mer om du dricker den saften istället för att äta hela äpplet.

2 Försök med den här strategin för att permanent minska önskningar: Dela ut en servering av din favoritbehandla,
bli smal fort Enkla sätt att öka viktminskningen
ta en minut att lukta den, titta på den och tänka på den. Ta en liten bit. Tugga långsamt, flytta den runt din mun och fokusera på konsistensen och smaken och svälja sedan. Fråga dig själv om du vill ha en annan bit eller om det uppfyller dig. Om du fortfarande vill ha mer, upprepa, denna gång tuggar maten 20 gånger. Fortsätt denna äta motion så länge du vill eller tills du avslutar serveringen (det tar cirka 10 minuter). Men din träning behöver inte alltid göras ansikte mot ansikte. En studie hittade kvinnor som hade någon form av socialt stöd, antingen genom personlig rådgivning eller en onlineklientgrupp, förlorade mer än 15 pund under en nio månadersperiod,
bli smal fort Enkla sätt att öka viktminskningen
släppa omkring 300 kalorier från deras dagliga kost och gå omkring en mil mer varje dag än från deras utgångspunkt.