gå ner 1 kilo i veckan Enkla sätt att gå ner i vikt och hålla bort det

kan inte gå ner i vikt Enkla sätt att gå ner i vikt och hålla bort det

Hem Artiklar Viktminskning artiklarna Enkla sätt att gå ner i vikt och hålla bort det Att sluta vikt kan definitivt känna sig omöjligt ibland. Motivationen och engagemanget är alltid där för att börja med, men tyvärr verkar det avsvänga efter en liten stund. Hur kan vissa människor hålla sig borta efter att ha mött deras viktminskningsmål? Vad vet de om viktminskning som du inte kommer att makt är en av de största sakerna du behöver för att gå ner i vikt. Du måste må bra om dig själv och veta att du är värd det.

Rita upp detaljerade mål för att förlora vikt. Har du satt ett mål på hur mycket vikt du vill kasta? Vill du gå ner i vikt eller bara bära dina nuvarande kläder bekvämare? Behöver du en bättre figur och lite mer energi?

Att hålla reda på din viktminskning varje vecka hjälper dig att veta hur bra du gör. Skriva ner din vikt en gång i veckan och hålla en skriftlig rekord över allt du äter och dricker hjälper dig att bestämma att fortsätta vad du gör, eller göra förändringar i dina matvanor. Vanligtvis är den enkla handlingen att skriva allt ner tillräckligt för att övertyga dig om att göra bättre ätbeslut.

Undvik matköp när du är hungrig. När hunger gnagar hos oss, kastas alla våra bästa avsikter om att äta rätt till vinden. För att förhindra att fattiga beslut fattas, håll hälsosam snacks till hands och lägg lite förskott i dina måltidsberedningar. Försök att packa din lunch istället för att äta ute. På så sätt kan du kasta vikt och klämma fast pennies, något som alla kommer att hitta tilltalande.

Varje viktminskning plan måste innehålla både en hälsosam diet och ett effektivt träningsprogram. För att uppnå stadig viktminskning är både kost och motion viktiga. Det är en bra idé att bli involverad i aktiviteter som ger dig ett träningspass, men det är också roligt. Om du har svårt att motivera dig själv att träna, få en kompis att gå med dig. Gör det till en familjevenemang genom att ta en cykeltur eller en promenad i parken. Du tränar ut utan att ens försöka!

Du vill bli av med jinkmat från alla områden du spenderar mycket tid på, till exempel ditt hem, ditt kontor och din bil. Faktum är att om något inte är tillgängligt kommer det inte att intas. Se till att du byter ut denna skräpmat med mer hälsosamma alternativ. Förvara en massa hälsosamma mellanmål runt, till exempel spårblandning, nötter, frukt och grönsaker, för de tillfällen då du måste äta något snabbt.

Medan du försöker gå ner i vikt, fråga dina vänner för stöd. Även om det är nere för dig att gå ner i vikt, kom ihåg att din familj och vänner kan erbjuda uppmuntran, speciellt när du känner för att ge upp. Vet vem du ska nå ut till när du känner dig nere och omotiverad. De kan ge dig det stöd du behöver när du går igenom ditt viktminskningsprogram. Vår personliga utveckling beror på fortbildning. Det finns fler artiklar, videor, böcker och ljudböcker på ANDREW GALLOP
gå ner 1 kilo i veckan Enkla sätt att gå ner i vikt och hålla bort det