gå ner i vikt promenader Enka inches förbi Foard

gå ner i vikt crosstrainer Enka inches förbi Foard

NEWTON En kamp mellan två brottningsprogram som dominerat västvärlden 3A, dubbelt mötas brottningsscenen de senaste åren, kom ner till sista torsdagen på värd Fred T. Foard High. Enka tog den sista matchen i 132 pund klassen och höll på för en 31 25 seger över tigrarna i semifinal rundan av staten dubbel mötes turnering.

Enka gick in i matchen som försvaret 3A, som representerade västregionen 2016. Tigrarna (30 6) gick till finalen från väst från 2013 till 2015, vinnande stats 3A-titlar 2013 och 2015. Torsdagskvällen ‘ s match levde upp till kraften av kraftprojekten framför en full och raucous Jerry Copas Gym.

‘Det var kul’, sa tigers coach Mike Carey efter matchen. ‘Det är alltid en besvikelse som tränare, men det är den typ av miljö du vill vara med för idrotten.’

Matchen mellan jets och tigrar kom ner till flera viktiga stunder, både i tävlingar som var runaways, samt flera täta matcher.

Från och med 138 pund tog Enka de första två viktklasserna att få en pinne av Phil Daub och ett 8 4 beslut av Chris Bang (145) för att gå upp 9 0.

Fred T. Foard slog dock tillbaka med stora beslut i de kommande tre matcherna för att ta en ledning på 12 9. Brycen Walker (152) tog ut Walker Brown 11 2 innan Allen Pyatte (160) dirigerade Michael Cadenhead 22 9. Pyatte letade efter en 15-punkts marginal för ett tekniskt fall en fempoints lagvinster men ett försök med upptagning inträffade strax efter det sista hornet . Wingate (170) avslutade körningen med ett 13 5 beslut.

Kanske matchens nyckelkörning kom över de kommande tre matcherna, allt svepte av Enka. Vid 182,
gå ner i vikt promenader Enka inches förbi Foard
Tanner Revis fick en takedown i den andra perioden och höll på för en 4 3 seger över John Kanipe. Elijah Ballew (195) gjorde en flykt och takedown över den sista minuten i hans bout för att besegra John Wescott. Trey Wilson (220) fick gå i neutral under den sista perioden, sedan fick han en takedown med 18 sekunder kvar till kanten Tate Bumgarner 3 0.

‘Vi fick chansen att vinna matcherna, men de (Enka) hittade ett sätt att få det gjort ikväll’, sa Carey. ‘Nej, diskreditera dem, det är en kredit för de barnen. De hittade ett sätt. ‘

Cooper Butts (285) stod jetsna med en 2-0-vinst, men Enka fick ett 21 9 stort beslut från Corbin Dixon (106) och en 15 0 teknisk fall av Melvin Rubio för att fortsätta 27 15 och tvinga tigrarna att vinna ut .

Josh Riggs (120) fick ett 13 4 stort beslut innan Nick Kaufmann (126) fick Foards enda nål i en seger med 19 sekunder. Det lämnade Enka framåt 27 25 med finalen på 132 pund.

Enka s Charlie Cryderman byggde en 6 2 led över Brandon Sutton efter två perioder. Cryderman lade till sitt led med ett par vändningar och vann sin match 12 4.

‘Jag är stolt över dem,’ sade Carey. ‘Vi kämpade till slutet. Det var en seger bort mot nummer ett lag i staten. De har varit det hela året med laget som de ‘har kämpat och hur de’ tränas. Vi förlorar lite matcher lite här och där och en takedown här och där. ‘

I finalen som hölls även på torsdagen på Foard, fortsatte Monroe Piemonte (29 1) att ge jetsna (27 1) sin första förlust av året. Panthererna kommer att vara värd Orange (31 0), som besegrade värd Hope Mills Gray’s Creek (17 8) 40 18 i East 3A-finalen på torsdagen.
gå ner i vikt promenader Enka inches förbi Foard