gå snabbt ner i vikt Energidrycker kan ge hjärtat en ohälsosam rubbning

hur man blir smal snabbt Energidrycker kan ge hjärtat en ohälsosam rubbning

Blandningen av koffein, socker och örtstimulerande medel som finns i energidrycker kan orsaka förändringar i hjärtans elektriska system som kan främja en onormal och potentiellt farlig hjärtrytm, fann forskarna. Energidrycker kan också skapa en varaktig ökning av en person blodtryck, jämfört med koffein, föreslår försöksresultaten. ‘Konsumenterna bör vara medvetna om att det inte är lika att dricka en energidryck som att dricka kaffe eller läsk. Det finns skillnader, säger leadforskare Emily Fletcher. Medical Center vid Travis Air Force Base i Kalifornien. ‘Jag skulle bara rekommendera en måttlig konsumtion av energidrycker och särskilt undvikande hos personer med underliggande hjärtsjukdom eller högt blodtryck eller under aktiviteter som också skulle öka ditt blodtryck och hjärtfrekvens, till exempel träning eller sport ‘,
gå snabbt ner i vikt Energidrycker kan ge hjärtat en ohälsosam rubbning
fortsatte Fletcher.Dr. Gordon Tomaselli, en talesman för American Heart Association, påpekade att studien hade få deltagare, och han tror att energidrycker är troligen bra för friska vuxna. Volontärerna delades upp i två grupper. Hälften blev ombedd att dricka 32 uns av en hylla energidryck som innehöll 108 gram socker, 320 milligram koffein och olika växtbaserade ingredienser. Den andra hälften fick en kontrolldryck innehållande 320 milligram koffein, 40 milliliter limejuice och 140 milliliter körsbärsirap i kolsyrade vatten. Forskare övervakade sedan sin hjärtaktivitet och deras blodtryck i upp till sex timmar efter att ha konsumerat drycken, som liksom en uppföljningsundersökning nästa dag. Annat än koffein förväntades inget av de övriga ingredienserna i kontrolldrycket ha någon effekt på hjärtrytmen eller blodtrycket,
gå snabbt ner i vikt Energidrycker kan ge hjärtat en ohälsosam rubbning
sa forskarna.