hur man blir smal snabbt Enkla sätt att bygga muskler

snabb viktminskning lchf Enkla sätt att bygga muskler

I 13 års styrketräningskurser har John Scaralia aldrig haft samma klass två gånger.

‘Vi har haft samma övningar men klasserna ändras varje gång,’ sa han. ‘Vi tar alltid in nya övningar och jag har tänkt på några själv. Men vi har kul med det, det är en bra klass. ‘

Under 13 år har Scaralia, ägaren till Body Tech Nutrition, kört en styrketräningsklass som hjälper människor från 12 till 80 att gå ner i vikt, få styrka och förbättra sin övergripande hälsa och träning.

Det är inte ett cardio. Det är ett specialdesignat program för progressiv viktträning och näring för att bygga muskler och bränna fett, för alla åldrar, män och kvinnor.

‘All forskning visar att efter 40 års ålder börjar en person att förlora en procent av sin muskelmassa per år,’ sa han. ‘Så vad vi’ försöker göra är att förhindra att människor blir kämpar. ‘

Klasserna tränar i uppsättningar av viktupprepningar med en viloperiod däremellan.

‘Så om vi gör tre uppsättningar squats med åtta representanter, kommer vi vila efter de repsna var som helst från 90 sekunder till 2 minuter,
hur man blir smal snabbt Enkla sätt att bygga muskler
‘ sa Scaralia. ‘Tanken bakom att lyfta vikter är att gå så tungt som möjligt, vilket faktiskt stimulerar muskeln. Om du inte går tung du gör inte mycket av någonting, får du motion men du gör inte vad du ‘försöker göra, vilket bygger muskelfibrer.’

Scaralia erbjuder även tips om kost och näring i hela klassen. Och det finns ett alternativ att göra en veckovis kroppsfettberäkning med en kroppsfettskala som kartlägger hur musklerna utvecklas. Scaralia lägger sedan till förslag, som vad man ska se upp för.

‘Att få lite fett betyder att du förmodligen behöver mer protein eller kanske du vill lägga till lite cardio eller vad det än är,’ sa han.

Varje session är baserad på personliga framsteg, och nya medlemmar kan börja när som helst. Framsteg är inloggad på ett träningsblad så medlemmarna kan hålla reda på hur mycket vikt och hur många reps de gjorde som veckorna går förbi.

Klasserna kör året runt, varje session i sex veckor i taget, med en veckolång paus mellan. Den senaste sex veckorsessionen startade 23 februari och körs tisdagar och torsdagar till och med 31 mars på Godnick Adult Center.

Kostnaden är $ 70 för invånare och $ 81 för nonresidents. Du måste köpa en uppsättning justerbara dumma klockor.

‘Det är inte en tävlingstyp, säger Scaralia.’ Folk är rädda för att komma in eftersom de tycker att folk är tyngdlyftare och de är inte. De är din granne som bestämde sig för att göra något hälsosamt. ‘
hur man blir smal snabbt Enkla sätt att bygga muskler