hur ska man gå ner i vikt Enkel enkel teknik att gå ner i vikt kan du implementera idag

snabb viktminskning tips Enkel enkel teknik att gå ner i vikt kan du implementera idag

Hypnos är ett mycket kraftfullt verktyg för att gå ner i vikt. Hypnos erbjuder mycket enkla och enkla tekniker som du kan använda och genomföra idag för att gå ner i vikt. Genom självhypnos kan du programmera och kontrollera ditt undermedvetna sinne för att undvika godis och skräpmat och ersätta dem med hälsosam och näringsrik mat.

Här är den enkla och enkla hypnostekniken att gå ner i vikt: Stäng dina ögon, ta ett djupt andetag, håll några sekunder och när du andas ut säger du mentalt i ditt sinne ‘Koppla av’. Gör det tre gånger. Räkna sedan från 10 till 1 för att fördjupa din avslappning.

Tänk nu att du är i full kontroll över din kropp, du känner dig underbar och avslappnad. Du har inget behov av sötsaker och feta livsmedel. Berätta för dig själv att du bara är näringsrik mat. Du kommer att äta mindre och träna mer.

Nu känner du ett bord framför dig med godis och skräpmat. Berätta för dig själv att de är skadliga för dig, de är som gift för dig. De kommer att öka din vikt och du kommer inte att äta dem. Lägg dem bort och låt din kropp, ditt sinne och dina känslor avvisa de godis och skräpmat. Nu har du ingen önskan att äta godis eller skräpmat.

Nu känner, tänk och föreställ dig att du har ett bord framför dig med frukt och grönsaker som är mycket bra för din kropp. Tänk dig och känner att du äter dessa frukter och grönsaker, du kommer att äta måttligt. Du är medveten om hur mycket du äter. Låt denna vana att äta måttligt växa starkare och starkare i dig.
hur ska man gå ner i vikt Enkel enkel teknik att gå ner i vikt kan du implementera idag