kosttillskott viktminskning Enkla sätt att gå ner i vikt med din själs kraft

snabba dieter Enkla sätt att gå ner i vikt med din själs kraft

Att gå ner i vikt det gammaldags sättet kräver mycket disciplin och hårt arbete, men hur börjar man processen från inifrån? Är det lättare att ändra ditt sinne först?

Det beror på var du börjar från. Precis som träning kommer att tyckas hårdare för någon som är väldigt out of shape, och inte så svår för någon som bara är lite out of shape, kommer din förmåga att ‘manifestera’ en tunnare kropp att bero på hur mycket kontroll du har över din tankar och känslor.

Attraktionslagen fungerar enligt dina dominerande tankar, känslor och övertygelser. Vad du än helst fokuserar på är det som kommer att uppstå i dina yttre omständigheter. Så vad har du tänkt på mycket av tiden? Att vara överviktig och känner sig missnöjd med det? Känner sig frustrerad eftersom dieting är så svårt? Bekymrad att du inte kan gå ner i vikt i tid för sommaren?

Naturligtvis kommer denna tankegång bara att fortsätta skapa vad du inte vill.

Å andra sidan, vad händer om du kan använda samma tankegång att börja skapa något bättre? Vad händer om det var möjligt att hitta enklare sätt att gå ner i vikt genom att förvandla dig själv på insidan och se resultatet du vill ha på utsidan? Du kan!

Här är 3 bra sätt att börja:

1) Direkt dina dominerande tankar

Som jag nämnde är innehållet i dina dominerande tankar (det vill säga allt du fokuserar på mest) vad du kommer att se reflekteras tillbaka till dig under dina livsförhållanden. Att se din kropp på olika sätt kräver en förändring av uppfattningen att fokusera på de egenskaper du gillar och beundrar, snarare än de som missnöjer dig. Snarare än att känna sig frustrerad eftersom din kropp inte är så som du vill att den ska vara, måste du börja uppskatta din kropp på alla möjliga sätt.

Endera fokusera på aspekterna av din kropp som tackar dig, eller hitta ett sätt att uppskatta de aspekter som du vill förändra så småningom. Till exempel kanske du inte gillar din kropps nuvarande utseende,
kosttillskott viktminskning Enkla sätt att gå ner i vikt med din själs kraft
men kan du vara tacksam för att den är i rimligt god hälsa? Kan du vara glad att din kropp gör att du kan röra sig fritt? Hitta en sak du älskar om din kropp och fokusera på det så mycket som möjligt. Innan länge hittar du andra saker att uppskatta och hålla det goda fokuset på gång.

2) utnyttja maktens känslor

Hur många gånger har du uttryckt negativ känsla för din kropp? Gilla när du går på skalan och bli arg eftersom siffrorna har hoppat upp något eller när du märker att dina jeans blir stramare. . . Dessa utbrott av känslor medan du fokuserar på något du inte vill bara kommer att lägga till mer makt till dem.

Den goda nyheten är att du också kan använda samma kraftfulla känslor på en bra sätt. Du kan antingen försöka uttrycka positiva känslor (som kärlek, glädje, glädje) om din kropp som det för närvarande är eller till och med tänka sig att vara smal och glad, vilket gör att starka positiva känslor kan flöda som svar på dessa mentala bilder. Varje gång du gör detta skickar du ut en tydlig signal till universum som du älskar och uppskattar din kropp och universum börjar återspegla den sanning tillbaka till dig.

3) Ändra ditt perspektiv

Föreställer du dig att du bara kan njuta av din smala, vackra kropp efter månader av hårt arbete och offer? Vad händer om du har önskad form just nu handlar det bara om att ändra ditt perspektiv?

Försök med den här övningen: Sätt undan lite tid för att vara ensam och stäng dina ögon. Ta medvetandet till din kropp och märka hur det känns. Känner dina extremiteter tunga? Känner du dig obekväm, trött eller uppblåst? Börja tänka på vad det skulle vara att vara smal och passa just nu. Tänk dig att dina lemmar slimmar ner, din mage blir smalare och din kropp blir smal och lätt. Stanna med dessa känslor så länge du kan, verkligen försöker ‘känna’ smal och ljus.

Genom att göra denna övning regelbundet ändras den ‘signal’ som du skickar ut till universum angående din fysiska verklighet. Om du gör det regelbundet bör du inspirera olika känslor inom dig, vilket också bör utlösa motsvarande förändringar utanför dig.

Att lätt gå ner i vikt med Attraction of Attraction måste du verkligen genomgå en inre omvandling först, som sedan börjar sippa ut i dina yttre omständigheter. På många sätt är det mycket lättare än ‘traditionella’ tyngdförlustmetoder eftersom du inte försöker tvinga din kropp att förändras,
kosttillskott viktminskning Enkla sätt att gå ner i vikt med din själs kraft
utan snarare adresserar de inre tankesätten som skapade övervikten i första hand.