snabb bantning Enkel näring tricks för viktminskning

tips att gå ner i vikt Enkel näring tricks för viktminskning

Pritam Potts Om du är som de flesta vill du gå ner i vikt. Det är en ganska normal önskan, och en som samtidigt motiverar och försvårar. Vi är omgivna av oändliga informationskällor som säger att vi ska äta detta, inte det, det här studien säger det här, säger den här studien att, om du bara gör det, kommer du att förlora det; om du inte gör det, kommer du inte att förlora det. Det är förvirrande och tröttsamt, men varje gång en annan studie eller artikel fångar vårt öga hoppas vi att det här kommer att bli den som har den magiska informationen som kommer att göra viktminskningen hända, eller hända snabbare eller bli lättare.

Viktminskning är något du måste jobba hela dagen, varje dag. Det finns inget magiskt piller eller livsmedelstyp eller tillägg som får det att hända utan tid och ansträngning. Du måste beröva dig själv av mat som du gillar och det kommer att finnas många gånger när du måste säga nej när du vill säga ja. Det kommer att bli svårt. Men ändå gör människor det framgångsrikt varje dag.

Den goda nyheten är att det finns många vägar till framgångsrik viktminskning. Den dåliga nyheten är att för den genomsnittliga personen har åtminstone 80 procent av viktminskning att göra med att äta. Om du inte är en komplett idrottare på heltid finns det inte tillräckligt med tid på dagen för att utöva tillräckligt för att motverka någon betydande andel av kalorier som konsumeras. Din viktminskning mål kommer att uppnås snabbare och effektivare med övning både kardio och styrketräning, men för denna kolumn, låt oss fokusera på näringstips, med det ultimata målet att äta mindre kalorier.

1. Håll en matdagbok. Skriv ner allt, och jag menar allt, du äter. Du kommer att bli förvånad.

2. Drick mer vatten. Investera i en riktigt cool vattenflaska,
snabb bantning Enkel näring tricks för viktminskning
det hjälper mycket. Eller skriv ner ditt vattenintag.

3. Planera dina måltider i förväg så att du inte slutar döpa en påse chips till middag.

4. Var försiktig att äta ute. En restaurangs jobb är att få mat att smaka bra, inte hjälpa dina viktminskningsmål.

5. Gör vänner med grönsaker. Full av fiber, bra för dig och du kan äta stora mängder eftersom de flesta grönsaker är så låga i kalorier. (Försiktig med potatis.)

6. Bara för att det är sunt betyder inte att det är lågt kaloriinnehåll. Till exempel nötter. Det är mycket svårt att sluta med bara en ounce.

7. Alkohol är hög i kalorier och tenderar att stimulera aptit. Välj därefter.

8. Varje dag är en ny början. Om du ätit den påsen av chips natten innan, låt den gå och börja på nytt.

9. Ta inte in det i ditt hus och du kommer inte bli frestad att äta den.

10. Ät mer helmat, äta mindre bearbetade livsmedel.

Pritam Potts, ägare av Advanced Athlete LLC, är en NSCA-certifierad tränare och styrketräning med 12 års erfarenhet av att arbeta med idrottare och klienter i alla åldrar. Hennes specialitet är i funktionella styrapplikationer, utvecklar kärna och övergripande styrka och koordinering speciellt för att förbättra kroppens förmåga att fungera optimalt och säkert i atletisk rörelse.

Senaste kommentarerDarrol Haug på samtalet: Den mörka sidan av sommartid På sommaren får du mer dagsljus att protestera på gatorna. Jag förstår inte varför eliminering av DLS är.

Karen Shiveley på samtalet: Den mörka sidan av sommartidPeriodiskt kommer en statlig lagstiftare att föreslå att man eliminerar sommartid, men det hör aldrig ens en hörsel. Varför är det så?.

Melanie Purcell på Edmonds polis: Tonåring sent för fotbollsträning gjort upp historia om att stoppas Väl, jag är helt oense! Ingen shaming? Den unge mannen och föräldrarna borde skämmas för den allmänna ödmjukheten.

marjie Fields på Edmonds School District studenter planerar att delta i National School Walkout 14 mars Jag känner starkt om att uppmuntra våra ungdomar att se sig själva som att ha en röst i vår demokrati. Därför jag.

Diane Buckshnis på Rep. Kagi säger att hon vann springa för nytt valTacka dig Ruth för din 20 års tjänst! Wow, det är engagemang och dina orsaker har varit extremt anmärkningsvärda.

Diane Buckshnis på Edmonds Bigfoot tamers når halvvägs milstolpeGreat jobb, Larry på rapporteringen. Bravo går till styrkommittén bestående av medlemmar av borgmästarna ‘Klimatskydd’.

Donald Williams på frågor, svar och fakta om Sno Isle Libraries operativavgift (kopiera och klistra in från tidigare liknande kolumn) 1. ST3 öka 2. McCleary jättestor skatteökning 3. Utbildningsavgift ökar och.

Chris Fleck på Edmonds polis: Tonåring sent för fotbollsträning gjorde upp en historia om att bli stoppad. I ledamoten tar ledamoten Mike Nelson Al Compaan till uppgiften att ‘public shaming’ den falska reportern. Jag misslyckas.

Dave Teitzel på Rep. Kagi säger att hon vunnit springa för nytt val. Som en före detta Guardian Ad Litem uppskattar jag verkligen Ruths outtröttliga fokus på att förbättra möjligheterna för barn, särskilt de i.

Kommenterar PolicyVi välkomnar kommentarer på alla inlägg i My Edmonds News. För att uppmuntra en konstruktiv samhällsdialog måste alla kommentera använda sina riktiga namn, först och sista. Kommentarer från användare med namn som inte följer denna policy kommer att tas bort.
snabb bantning Enkel näring tricks för viktminskning