tabletter för att gå ner i vikt Enkla sätt att slå januari blahs

vill gå ner i vikt Enkla sätt att slå januari blahs

Det är säsongen att känna efter semesterns blöjor. Glansen och glamouren i december verkar som ett avlägset minne och nu börjar vi känna effekterna av ensamma gråa, snöiga, kalla och molniga dagar i januari.

Det är dags att snäppa ut ur det och hålla de blåa i luften med hjälp av våra januariblåstrålande idéer.

Lägg till lite färgfärg får oss att le och må bra, så planera att måla din favoritfärg på en vägg eller fyra i helgen. Det är inte bara att få färghuset en enorm trend i år, men det ljusar uppenbarligen vår dag.

Vilken färg ska du välja? Var inte orolig över vad som trender och vad är det? Välj en färg som du älskar. Välj din favorit, en färg som ger ett leende till ditt ansikte, en färg som du älskar att bära.

Rengör dina lådor. Öppnar linneskåpet eller din badrumslådan och ser alla dina saker som är perfekt organiserade i fantastiska behållare och korgar kommer säkert att ljusna din dag. Börja med en eller två lättanställda områden varje helg. Tappa aldrig för mycket och sluta att hylla ett oavslutat projekt. Tacka projekten i små segment. Ha det roligt med fantastiska bambu lådor och färgglada korgar och korgar.

Plantera något Inte bara rensar våra växter vår luft, men de kan ta tropikerna hem. Tänk på en vacker Areca-palm i sovrummet, eller förbättra dina kulinariska färdigheter genom att lägga till färska örter bredvid ett köksfönster för att både beautify rummet och lägga sund smak till dina hemlagade måltider.

Ändra din belysning. En dyr energikostnad efter allt semesterunderhållande och kallt väder kan säkert få dig att känna dig blå, så byt alla dina glödlampor till LED-lampor med låg energi. LED-lampor kan kosta så lite som en dollar om året, så det här sättet kan du fylla ditt hem med ljus och vinna ‘0t bli chockad tillbaka till blues när elräkningen kommer.

Upptäck kraften i eteriska oljor. Varje månad försök med en ny olja. Min favorit eterisk olja för januari är citrongräs. Citrongräs är känd för att avvärja förkylningar och influensa, hjälpa dig att gå ner i vikt, förvisa depression och hjälpa lugna sinnet. I en diffusor, applicerad topiskt eller njut som te, är citrongräs säkert att hjälpa till att lyfta andarna denna månad.

Upprepa din säng. Skäm bort dig själv med lyxiga nya sängkläder, organiska formeldythe självklart, och sexiga klädselar, kasta kuddar och tillbehör.

Starta en hobby. Välj en som du kan göra hemma, som målning, växande bonsai träd, sy, stickning eller skulptur.

Skapa ett meditationsområde där du i 20 minuter om dagen kan njuta av sinnefri salighet och låta kreativa tankar strömma genom din kropp.

Skapa en fotovägg. Häng historien om din familj på en vägg i ditt hem. Skriv ut både gamla och nya bilder och häng dem som en grupp. Kom ihåg att den här väggen är utformad för att berätta för din familjs historia, så fyll den med minnen från dina resor, familjesamlingar och dina inspirationer.

Ett annat bra tips för att slå januari blahs hemma är att omge dig med saker du älskar och älskar. Vi har alla för mycket rodnad och efter semesterperioden är den perfekta tiden att städa upp, uppdatera och ladda. Allt borde ha ett syfte och en känsla.

Ditt hem borde vara din ultimata helgedom, den mest underbara platsen att komma hem till och glömma vinterens grisar och påfrestningar.

Fyll ditt hem den här månaden med saker som värmer dig, bokstavligen (som pussiga kastar, snygga valpar och smaskiga te) och figurativt (bilder av vänner, bra böcker och inredning som gör att du ler, eller ännu bättre, fnissar).
tabletter för att gå ner i vikt Enkla sätt att slå januari blahs