vad ska man göra för att gå ner i vikt England utvecklar en skarp aptit för en ny diet

vad ska man äta för att gå ner i vikt England utvecklar en skarp aptit för en ny diet

LONDON Besökare till England just nu varnas. Det stora ämnet på människors sinnen från cabdrivers till företagsledare är inte Kate Middletons alltmer synliga barnbump (även om vilden innebär storleken på ens midja), utan snarare en bästsäljande dietbok som har skickat britterna in i en fasta frenesi.

‘The Fast Diet’, som publicerades i mitten av januari i Storbritannien, skulle kunna göra detsamma i USA om amerikanerna ätit upp det. Förenta staternas utgåva anlände förra veckan.

Boken har haft nummer 1 på nästan varje dag sedan den publicerades i januari, enligt Rebecca Nicolson, en grundare av Short Books, det oberoende förlaget bakom känslan. ‘Det säljer,’ sade hon, ‘som varma kakor’, vilket tillfälligt är något man faktiskt kan äta på denna revolutionära diet.

Med en lockande täcklinje som läser, ‘Lös vikt, håll dig hälsosam, lev länge’, är premissen för den senaste viktminskningssystemet eller ‘slimming’ som det brittiska samtalet ‘dieting’ periodiskt fastande, eller det som har blivit känt här som 5: 2 diet: fem dagar att äta och dricka, oavsett vad du vill, dispergerad med två dagar av fasta.

Dr. PBS planerar att flyga det i april.)

‘Det började eftersom jag inte kände mig bra förra året,’ sa Dr. Mosley nyligen över en kopp te och en halv kaka (det var inte en av hans fasta dagar). ‘Det visar sig att jag lider av högt blodsocker, högt kolesterol och hade en slags visceral fett i min tarm.’

Trots att den var obese vid tiden, vid 5 fot 11 inches och 187 pounds, hade Dr. Mosley, 55, ett kroppsindex och kroppsfettprocent som var några punkter högre än det rekommenderade antalet för män. ‘Med tanke på att min far hade dött vid 73 års ålder av komplikationer från diabetes, och jag tittade nu på prediabetic, visste jag att något var tvungen att förändras,’ tillade han.

Resultatet var en dokumentär, nästan motsatsen till ‘Super Size Me’, där Dr. Mosley inte bara fastade utan också intervjuade vetenskapliga forskare, mestadels i USA, om de positiva resultaten av olika former av intermittent fasta, testade främst på råttor men i vissa fall mänskliga volontärer. De framstående fördelarna,
vad ska man göra för att gå ner i vikt England utvecklar en skarp aptit för en ny diet
upptäckte han, var viktminskning, lägre risk för cancer och hjärtsjukdom och ökad energi.

‘Kroppen går i en reparation och återställer läge när det inte längre har arbetet med att lagra maten som konsumeras’, sa han.

Nyhetsbrev Anmälan

Fortsätt läsa huvudhistoriken

‘Vår tidigaste antecedents’, berättade Dr. Mosley, ‘levde en fest eller hungersnöds existens, gorging sig efter en stor jakt och sedan inte äter förrän de gjorde nästa.’ På samma sätt förklarade han, att temporärt fastande är en ritual av religioner som islam och judendom som demonstreras av Ramadan och Yom Kippur. ‘Vi borde inte ha en rädsla för hunger om det bara är tillfälligt’, sa han.

Vad Dr Mosley fann mest förbluffande var emellertid hans personliga resultat. Inte bara förlorade han 20 pund (han väger idag 168 pund) på nio veckor, men hans glukos- och kolesterolnivåer gick ner, liksom hans kroppsfett. ‘Vad mer är jag, jag har en helt ny nivå av energi,’ sa han. ‘Jag kunde se att detta inte var en faddish diet, men en som var hållbar med långsiktiga hälsoresultat utöver den uppenbara viktminskningens fördel’, sa Ms . med 2 poäng.

Resultatet är en 200-sidig paperback: den första hälften av Dr. Mosley som beskriver de vetenskapliga resultaten av intermittent fastande; den andra av fru Spencer, med uppmuntrande text om hur man går igenom de första dagarna av fasta, från att hålla upptagen så att du inte hör din rubbande mage, att vänta 15 minuter för din måltid eller mellanmål.

Hon ger också fasta recept med tantalizing bilder som feta nioise sallad och mexikansk pizza, och en kalori räknare på baksidan. (‘Jag känner mig mager och skarpare’, skrev han, ‘och tycker att det hela är ganska spännande.’)

Dieten är också särskilt populär bland män, enligt Dr. Mosley, som har hört från många av hans konverter via e-post och Twitter, där han har omkring 24 000 anhängare. ‘De tycker att det är lätt att arbeta i sina scheman, eftersom dieting för en dag här och där inte känns torturös’, sa han och tillade att par också gillar att göra det tillsammans.

Hälsobyrån noterade också några biverkningar, inklusive dålig andedräkt, ångest, uttorkning och irritabilitet. Ändå verkar människor i London inte alltför bekymrade. En massa fasta dietböcker har kommit ut de senaste veckorna, särskilt ‘The 5: 2 Diet Book’ och ‘The Feast and Fast Diet.’
vad ska man göra för att gå ner i vikt England utvecklar en skarp aptit för en ny diet