viktnedgång träning Enkla steg kan leda till lättare viktminskning

ner i vikt snabbt Enkla steg kan leda till lättare viktminskning

Den dumma saken är, även då visste jag vad det tog för att gå ner i vikt. Jag hade kämpat i gymnasiet och college, så jag visste att motion kombinerad med en hälsosam kost kan förändra saker för mig.

Men jag var inte redo. Jag njöt av massor av godisstänger, Coca Cola och Glass. Jag är också från söder, där sött te är obligatoriskt och det är också en nattlig efterrätt.

Ändå ville jag förändras. Jag var rädd för jobbet, rädd för att misslyckas och rädd att jag inte skulle vara här länge efter mina döttrar om jag inte förändrade.

Tidningarna jag arbetade på höll en in-house tyngdförlustkonkurrens. Alla sätter in $ 20 och den som har tappat mest vikt fick alla pengar. Det var ingen brainer. Jag ville gå ner i vikt och om jag gjorde det så visste jag att det var möjligt skulle jag få pengar.

Det hoppet började min viktminskning, men orsakade mig också en skam. Jag förlorade ca 40 pund på kort tid. Jag hade inte uppdaterat garderoben och jag täckte ett fotbollsmatch.

En lek kördes till sidlinjen där jag stod. Jag kunde inte komma iväg i tid och jag blev knackad, vilket inte var problemet.

Problemet var att jag kände mina byxor glida ner i ryggen. Det enda sättet att rätta till situationen var att stå upp, måna publiken och dra tillbaka jeansarna.

Det fanns kanske 120 personer i publiken då, men ungefär två veckor senare hävdade hela befolkningen att ha sett min baksida.

Nu kunde jag lätt ha ätit två dussin brownies, jagade dem ner med en kruka med sött te och krävde en banansplit till dessert.

Istället skrev jag en kolumn om den och använde den för mer motivation. Jag väger mindre än 250 pund nu.

Här är några tips för att gå ner i vikt,
viktnedgång träning Enkla steg kan leda till lättare viktminskning
antingen långsamt över tid eller snabbare, beroende på motion och motivation.

n Drick mer vatten. Sluta dricka vätskor med socker. Om jag önskar något annat än vatten eller kaffe dricker jag en diet soda.

n Klipp ner på delar. Jag kunde äta en stor pizza på egen hand. Bufférestauranger skulle stänga istället för att släppa mig in. Nu är ungefär fyra stycken pizza det maximala. Jag får inte mina pengar på bufféer och när jag snackar, är det inte så mycket jag brukade.

n Flytta mer. Den här är relativt lätt. Jag har jobbat i en bransch där jag sitter vid ett skrivbord och skriver är vad jag gör åt åtta timmar om dagen. Så är det viktigt att gå upp och flytta mer. Att gå, i mitt fall på sidan för spel istället för i en presslåda, är viktigt.

n Slå aldrig upp dig själv. Ta det från någon som har förlorat mer än 200 pund. Det är inte världens ände att ha en brownie. Det är inte hemskt att njuta av stekt kyckling, potatismos och sås. Faktum är att jag tror att du borde göra det. När jag flyttade mer drack jag mindre sockerfyllda sodavatten och åt mindre portioner, det var inte så mycket att äta något ohälsosamt.

Om jag hade gett upp, skulle inget av detta betyda. Men det gjorde jag inte. Jag förnekade inte själv mina favorit saker. Jag hade dem i mycket mindre portioner, men jag hade dem fortfarande. Det är lättare att byta saker över tiden än att försöka förlora 200 pund på sex månader. Kom ihåg att jag började processen när mina barn var 3 och 1.

Övervikt är ett problem i detta land. Vi är en nation som har stora delar socker, dåliga kolhydrater och stekt mat. Om jag kan göra det här och få komplimang från min mamma och mormor kan någon. Förlora vikt behöver inte vara en sprint, det fungerar mycket bättre som maraton och med förändringar i livsstil som görs över tiden.
viktnedgång träning Enkla steg kan leda till lättare viktminskning