bästa träning för viktminskning El Palacio de los Jugos

rasa i vikt El Palacio de los Jugos

Kontakta oss, ett ord: atmosfär. Rumble dig till disken för en jugo. Känn iskall, färsk frukt smak papaya, cantaloupe, pi colada, apelsin morot, guanabana rulla ner i halsen. Men ta en titt på dina mixers riset och bönorna, rostade halvhönorna, och flan och huvudet på baksidan för att njuta av allt. Ja, du kommer sannolikt att konsumera några avgaser med din iskalla jordgubbsaft och tamale, men den lätta kubanska musiken och chattaren kommer att lugna din själ och lugna dina smaklökar.

Restauranger gör sällan sitt eget bröd (så mycket lättare att få det från ett bra bageri), och de som ofta begränsar sin produktion till en eller två specialiteter. Inte så Bizcaya Grill. Kanske beror det på att, med tanke på sin plats i Ritz Carlton Coconut Grove, har det utrymme och resurser att göra det. Det är utan tvekan att ha en nattbager också. Men vad som helst, resultatet är vad du kan lita på, eller beroende på ditt humör, räkna med kalorier på: färska bakade danska bakverk och muffins till frukost. Smaka du choklad och croissanter vid söndagsbrunch. Parmesanbullar och citronbrioche till partner hamburgare och fisksmörgåsar respektive för middagsmåltid. Pi de-motståndet förtrollar bröd med grovt salt eller pumpa frön. Objektet är naturligtvis inte att äta så mycket av brödet att du inte har någon aptit för foie gras som serveras med ett skott av ättika eller svartvitt kanin cannelloni. Men då var vi aldrig ena för att skaka bort från en utmaning.

Läsarnas val: Don Pan

Sitt i en bås eller sidla upp till disken och njut av en massiv repast med alla kombinationer av frukostklammerna som gör att du vill gå direkt till sängen: skinka, bacon, korv, våfflor, pannkakor, ägg, kex, sås, grits. Chuck Wagon frukostar ger det kaloriintag du behöver för att ploga dina fält eller runda upp nötkreatur (i stället för att sitta vid din terminal, undrar om medarbetare kan höra din mage gurgla genom skåpväggarna). Dagliga specialerbjudanden inkluderar en två ägg, grits och bacon frukost för $ 2, och omelet och frukostkombinationer som ändras varje dag, men svävar runt priset på $ 4 $ 5.

En ständig favorit i dim sum-kategorin, Tropisk överraskning tjänar också en stor din din. Traditionella rätter är bland annat Hongkong-stilfilet, smaksatt med fem kryddor och sedan rostad skaldjur spenat soppa; och alltid skarp, alltid saftig Peking duck. Men innovativa objekt är lika tillförlitliga, om ovanligt flaskfrit stekt med pepparkorn och jalape och serveras med bananer marinerade i risvin, erbjuder till exempel intressanta motstycken av texturer, liksom körsbärsplommon kyckling inslagna med kryddade vattenkastadnötter och färsk bambu i äggvita cr En hälsosam vinlista fylld med blommiga Rieslings bidrar till den fina middagseffekten, vilket ger aficionados av alla slag anledning till att göra tropiska en kväll samt morgonmål.

Att låna en rad från den gamla annonskampanjen för Arnolds rågbröd behöver inte vara judiska för att äta kosherchoklad. I själva verket om du följer dessa dietregler eller inte, är det ultimata problemet smak, för vilket Kr är en ekumenisk upplevelse av den himmelska kulinariska sorten. Dess spännande utbud av godis, tryffel och doppade frukter är alla gjorda för hand med högsta ingredienser (och priser som matchar). Kaffe och bakverk som brownies och kakor är också till salu,
bästa träning för viktminskning El Palacio de los Jugos
men tabellerna i mitten av köpcentret är bestämt unatmospheric. Nyligen bläck i butiken har antydt vid expansionsplaner. Låt oss hoppas att några nya försäljningsställen inkluderar en riktig caf

Den här charmiga pärlan replikerar designen av en klassisk fransk caf kakelgolv, de långa träbänkarna längs väggarna, massor av läsningsmaterial som ligger och bra java. Om vädret var svalare kunde man lätt bilda en professortyp i corduroys som presterade Le Monde över hans eftermiddags espresso. Lokalbefolkningen och turisterna flockar för den läckra, välsmakande och söta cr tillsammans med andra enkla biljetter som croque monsieur (den galliska versionen av grillad ost med skinka) till priser som gör att du undrar om du fortfarande är i South Beach. Om man önskar att dessa komester ska förberedas i den nya världen av kockar som har utbildats i den gamla världen, måste man hosta kontanterna. Om man vill prova dessa rätter i en dold pärla, hemlig trädgårdsstämma som har lika mycket charm som Versaces tidigare herrgård, måste man förlora pengarna. Men för de som inte kan tvätta i nödfall, don ‘ t bekymra dig där ‘sa Citibank ATM tvärs över gatan.

Läsarnas val: Caf Abbracci

Kanske beror det på att i den här nacken i skogen (ett kvarter utanför Miami Shores) du brukade bli mäktig törstig tills denna restaurang hämtade en spritlicens över sommaren. Kanske beror det på att bartendern och ägaren och servitören alla hälsar dig när du anländer. Kanske beror det på att de håller levande musikkvällar. Kanske beror det på att blandningen av skaldjur och pasta är så god. Kanske är det därför att om du besöker några gånger, är du säker på att känna någon vid ett bord eller i baren. Kanske beror det på att fisknätet inte kan bli beat. Mest sannolikt är det en kombination av allt ovan. Troligtvis kommer du att vara glad att alla känner ditt namn som du gafflar upp dessa musslor och nypa din martini. (På onsdagar, damer, din första är gratis!)

Steg inuti Bird Road-platsen och du kommer att hitta dig själv i den nybyggda innergården i en Nicaraguans hacienda, komplett med burbling fontän och gitarrmusik. Det är åtminstone tanken, och om du inte finner det övertygande, låt du utmärkt mat och extremt uppmärksam service på El Novillo lindra dina nerver tills Bird Roads smutsiga trafik verkar långt långt borta. Om det inte fungerar, äta en sexton uns ‘Big Daddy’ churrasco efter det vann du inte var du än är. Perfekt kokta churrasco seared utanför, smälta inuti är signaturen på El Novillo, men bara om all maten sticker ut. ‘Nica tizers’ (alla mindre än fyra dollar utom provtagningsplattor) är en bra start för de oinitierade, särskilt vigoronet (fläskknäckor med yuca) eller stekt ost med slaw och majs tortillor. Priserna är ganska rimliga (från $ 12 till $ 25 för de flesta entr men de vita dukarna och artig servitris ger El Novillo luften av en fyrastjärnig restaurang eller hacienda.

Äta middag är både en konst och en vetenskap. Därför har solo diner uppenbarligen dubbla uppskattningar för både fantasin och intellektet. Var annars att hitta kreativiteten samt de observationsmöjligheter som är nödvändiga för att hålla en sådan person underhållen än i två kockar? Denna tio sitsen är mysig nog att lära känna din granne men rymlig nog att serveras en fullrätt måltid. Och inte bara någon måltid, men en som kan inkludera escargotpotten med rökt fläsk och soltorkade tomater, aspargesallad med Maine hummer och chimichurri, eller en flatbread toppad med kinesisk svartbönad grillad räka. Inte heller stannar den inspirerade elegansen bort från vinlistan, som innehåller smart utvalda, internationellt kända årgångar som hälls i Riedel-glasvaror. Känn behovet att chatta med någon om Gary Farrell Zinfandels dygder och hur det parar med ekbakad portobello med Gruy och surdeg? Söka ut de två kockarna själva, Søren Bredahl och Jan Jorgensen när två namn finns på tältet, det är en ganska bra satsning att minst en är i köket hela tiden.

Läsarnas val: Hemma

Om du inte beställer en av mofongo-rätterna på Old San Juan Restaurant, beställa en fem-dollar-mofongo-boll med din entr. Den kombinerade fläsk- och mashedplantainen är perfekt kokad. Puerto Ricansk mat kan inte vara vägen till viktminskning (mycket av fläsk, massor av fläsk och kycklingknäckor, massor av stekt allt) men det är utan tvekan tröstmat med varma smaker (vitlök och oregano är framträdande) och inga eldiga kryddor. Restaurangen är inte billig, men med flest entr mellan tio och tjugo dollar, det är långt ifrån dyraste i Miami. Mofongo-rätterna kommer med allt från det traditionella stekta fläsket till hummer, conch eller bläckfisk. Andra menyhöjdpunkter inkluderar pastellfärgerna (en Puerto Ricansk dumpling fylld med kryddad kyckling eller fläsk och kokt i ett grönt växtblad) och asopaerna, rissteg serveras med kombinationer av skaldjur, kött och (naturligtvis) stekta plantor.

Emblazoned på tecknet på den här brasilianska restaurangen Rodizio-stil är lämpligen en gris. Det här är verkligen en restaurangupplevelse, inte för svag hjärta eller mage (vegetarianer borde rensa). Porcao s personal tar med sig ett till synes oändligt utbud av grillat nötkött, kyckling, fläsk, lamm och korv tills du ger signalen att sluta. Middag på $ 34,99 (plus skatt) inkluderar också en bergig buffé salladsbar och är ett särskilt bra värde med tanke på att du inte behöver äta för de närmaste 24 timmarna åtminstone. Om du har plats för efterrätt, rekommenderar vi att du delar,
bästa träning för viktminskning El Palacio de los Jugos
så att du inte lägger till avarice på din lista över synder. Dagstiderna serverar en underbar utsikt från den luftiga matsalen i Brickell Key och bukten.