gå ner i vikt med styrketräning Emily Rose Brettell

lchf går inte ner i vikt Emily Rose Brettell

BRETTELL, Emily Rose Det är med hjärtligt sorg att vi tillkännager den plötsliga överlämningen av Emily den 12 augusti 2016 vid 17 års ålder. Precious loving dotter till Dave och Kerry. Uppskattad syster till Sarah, Michael, Katherine. Älskade barnbarn till David (och sena Anne) Boone och Jack och Kathy Brettell. Hon kommer missvisas av många faster,
gå ner i vikt med styrketräning Emily Rose Brettell
farbror, kusiner, utökad familj och vänner. Alla Emily roade med var en andra familj till henne och hon älskade dem alla dyrt. Hennes hjärtat av guld var orsaken till att detta passerade, eftersom det slutade omedelbart och inte kunde räddas. Emily dog ​​gör vad hon älskade. Hennes vackra själ har berört så många människors liv. Hennes familj kommer att få vänner på PLEASANTVIEW FUNERAL HOME (ingång från Merrittville Hwy vid hörnet av Hwy 20) 905 892 1699 på tis 16 augusti från 19:00. med kremation att följa. Erbjuder mina uppriktiga medkänningar. Skickar min. Tankar Böner är med er alla. Må din vackra dotter syster RIP. Gud välsignar er alla på den här svåra tiden. ((Hugs) Brenda Lee AldrichPostad av SWEDE Burak (Coach) På måndag 15 augusti 2016

Våra hjärtan är fyllda av sorg över förlusten av din underbara Emily. Vart hon var och vem hon var med,
gå ner i vikt med styrketräning Emily Rose Brettell
kände hon sant värme och vänskap. Hon var ett nöje att tränare och gav henne ‘ALL’. En roddsjäl som kommer att kännas vid klubben i många år med de som kände henne. SWEDE och Linda