gå ner i vikt promenader El Paso County vindkraftverk rättegång avvisas

hjälp med att gå ner i vikt El Paso County vindkraftverk rättegång avvisas

COLORADO SPRINGS, Colo. En rättegång över en nästan färdig vindkraftpark nära Calhan avvisades onsdagen.

Klädseln arkiverades av personer som bor i området och försökte vända sig om projektets godkännande av landstingskommitténs styrelse.

Den ursprungliga vindkraftplanen, inklusive cirka 147 turbiner spredde över nästan 25 000 hektar, mottog ett slutgiltigt godkännande från kommissionskommitténs styrelse efter en utfrågning den 19 december 2013. Kommissionsledamöter godkände begärda ändringar av transmissionslinjeplatser efter en offentlig utfrågning den 5 februari 2015. Det säger att ingen av turbinerna kommer att vara fullt fungerande och producera kraft tills de fortsätter elarbetet vid varje turbin och den elektriska överföringsinfrastrukturen är klar.

El Paso County säger att vägar som användes som haulvägar under byggandet återställs enligt utvecklingsavtalet, och att det i många orsaker kommer vägarna att vara i bättre skick än de var före projektet.
gå ner i vikt promenader El Paso County vindkraftverk rättegång avvisas