gå ner i vikt räkna kalorier En bok om ett viktigt ämne

gå ner 10 kg på en månad En bok om ett viktigt ämne

Tror du att du ser bra ut? Tja, se lite närmare i spegeln. Var du än bor kan du vara som många kanadensare.

Seeman säger att det finns en över hela världen övervikt epidemi, och det kostar regeringar stora pengar. Kanada spenderar ensam 200 miljarder dollar årligen på vården, så mycket som 70 procent av det på kroniska sjukdomar, varav cirka 60 procent är orsakade av fetma. den överlägset största föraren av all kronisk sjukdom, säger Seeman.

Han anser att regeringens strategi för folkhälsopolitiken har fungerat under de senaste decennierna. Seeman och Luciani föreslår att lösningen på vår vikt kommer att ligga hos Living Vouchers (HLVs). Sådana kuponger, om de finansieras av regeringen, skulle ge alla tillgång till olika alternativ som syftar till viktminskning och vikthantering som känner igen människors individuella behov. HLV-skivor kan användas för idrottens medlemskap, näringslärare, peer-to-peer-rådgivning eller inköp av Wii-sportspel och -konsoler eller iPods utrustade med pedometrar för techno-publiken. levande skulle beslutas mellan patienten och leverantören, föreslår boken.

Nuvarande VD för U i T Health Strategy Innovation Cell och Senior Resident i Hälso System Innovation vid U of T Massey College, studerade Seeman engelsk litteratur och statsvetenskap under sina undergradår vid drottning Han blev mer och mer involverad i studien av hälsovård när han studerade lag vid U och T i folkhälsan vid Harvard. Medan imponerad av framstegen i det vetenskapliga arbetet som gjordes kring fetma blev Seeman alltmer desillusionerad med regeringarnas misslyckande att göra en förändring i de obesidas liv sålunda boken.

XXL: Övervikt och gränsen för skam, som var en av Amazonas säljande böcker om vårdleverans förra sommaren, har dragit beröm från både den politiska vänster och höger, men förvånansvärt kritik från dem i mitten. På vänster mästare förebyggande människor på rätt mästarsdata och resultat och val Obesitas är en konstig typ av kilproblem, säger Seeman. Det här var något som Seeman var oförberedd för när hans bok publicerades. Kvinna och jag kunde inte ens läsa dem. De sa överviktiga människor hade det kommit till dem, att vi inte skulle göra något för dem, inte HLV, inte en frukt- och grönsakskampanj, vi borde bara låta dem ruttna. Det var verkligen hatfullt invektivt. Seeman är hoppfullt, hans bok kan göra livet bättre för de överviktiga. Don vill stigmatisera, men snarare att öppna en dialog om dessa frågor. Jag gör analogi mellan det och depressionen. Med depression börjar vi komma ut ur skuggorna när det gäller att prata noga med det. Jag hoppas att vi ska flytta i den riktningen om fetma. En personlig anteckning, förlorade Seeman mer än 36 kg (79 lbs) medan han skrev boken. mitt fall var det okunnigt. Jag har gått igenom några ganska depressiva episoder som ett resultat av en mängd olika faktorer i mitt liv, och jag åt hälsosam mat och utövar mycket. Med mig var det en riktig utmaning att upprätthålla viktminskningen. lösning? Han blev kär i boxning, och hans träningsplan fick honom att gå ner i vikt och hålla av det. Säger Seeman, förstärkt för mig, att alla vägar till hållbar viktminskning är individuella.
gå ner i vikt räkna kalorier En bok om ett viktigt ämne