går inte ner i vikt lchf En annan förlorare pekar på Calgary Flames

vad ska jag äta för att gå ner i vikt En annan förlorare pekar på Calgary Flames

menar snöbollseffekten från den andra perioden. . . De hade ingenting, och sedan ger vi dem lite liv. De är ett bra lag. Kanske är deras rekord inte så bra för ett lag de är, men de har några high end-spelare som när de känner sig trygga kan de ta över spel.

Det var bara en bra skärm alls, och det var olyckligt eftersom vi spelade en ganska bra första halvlek av spelet, tillräckligt bra för att vinna i NHL. Och vi gav bara upp det. Cammalleri och McDavid gjorde båda för Oilers i torsdagskrig, medan endast Tkachuk matchade för Flamesna. Micheal Ferland och Sean Monahan misslyckades på sina försök.

The Oilers tänkte att det var över när center Ryan Strome begravde en rebound på 1:16 mark övertid men det regerades inget mål efter en lång översyn, med NHL-krigsrummet som styrde att McDavid hade stört netminder David Rittich.

Efter att ha tuckat en backhanddeck inne i stolpen i tredje omgången av breakaway-tävlingen, tycktes McDavid berätta för zebrorna på övervåningen. Han var dinged med en 10 minuters missförhållande för missbruk av tjänstemän.

Sällan använde försvarare Brandon Davidson, tillbaka i Oilers-serien efter en fem matchsteg som en hälsosam skrapa, var den osannolika hjälten för hemmalaget. Han kastade ett par bakom Rittich, som slutade med 34 sparar.

Det är inte ofta att en trupp sliter och sträcker samtidigt, men Flammorna har nu ledsit fyra på varandra följande bonustider förlorar en upped i en shootout av Winnipeg Jets och sedan överträffas i övertid av Buffalo Sabers och Los Angeles Kings innan Torsdagens sista sura slut.

De har samlat 18 av en möjlig 22 poäng under deras 11 spelspetsstreck, men det känns verkligen som en varm och fuzzy stretch.

Flammorna slog all stjärnbrottet med en 25 16 8 rekord och förblir tredje i Pacific Division-ståndpunkterna.

i en strid med dessa killar (Oilers) och vi är fortfarande 11 poäng framåt Så vi tar poängen, säger Flames huvudtränare Glen Gulutzan och håller med om att det kanske inte är en dålig tid för en snabb mental paus för hans frustrerade trupp. behöver bara hålla poäng och hitta ett sätt att lägga lag bort när vi befinner oss i dessa situationer där vi går upp och leder under långa perioder. till Tkachuk en timme bara 92 sekunder efter anthemet och sedan en räknare av kapten Mark Giordano, var flammorna uppe på 02 på torsdagens första avbrott och bar det gåsägget bortom midwaymarkeringen.

Den ledningen försvann med två strejk i en 64 sekunders spänn.

Davidson bortskämd Rittich shutout bud. Strax efter tömde Zack Kassian en återhämtning från kran i räckvidd på en udda manhastighet.

The Oilers drog fram tidigt i tredje, med Davidson teeing upp en slapper från den höga slitsen.

Tkachuk svarade mindre än tre minuter senare, fyllning efter ett spinnpass från Mikael Backlund.

var enormt för oss på många sätt, sade Gulutzan. stora mål, känslomässigt och sedan shootout målet. . . Jag tror inte att det var mycket mer han kunde göra. Flammor är tillbaka i aktion Tisdag, när de är värd för expansionen Vegas Golden Knights, är Pacific Division-ledarna som NHLs bästa historia hittills den här säsongen på Saddledome.
går inte ner i vikt lchf En annan förlorare pekar på Calgary Flames