hur går man ner i vikt på en vecka Emma Thompson angriper Hollywood Pressure på kvinnliga skådespelare att vara tunn

gå ner i vikt snabbt utan träning Emma Thompson angriper Hollywood Pressure på kvinnliga skådespelare att vara tunn

Emma Thompson har talat om de ‘onda’ påtryckningarna som Hollywood lägger på skådespelerskorna för att gå ner i vikt och hålla sig tunna på filmer och avslöja att hon nästan slutade Brideshead Revisited eftersom en annan kvinnlig stjärna blev ombedd att göra det.

Den 57-årige stjärnan gjorde kommentarer under en intervju med svenskt chattprogram ‘Skavlan’ tidigare i veckan, när en annan gäst tog upp ämnet i en intervju. Hon avslöjade inte namnet på skådespelerskan som var föremål för begäran från producenterna av Brideshead, men bekräftade att hon konfronterade dem över det och att hon hotade att gå.

‘Skådespelerskor som är i sina trettiotalet, äter inte,’ sade hon. ‘Det var en underbar skådespelerska som jag arbetade med på Brideshead Revisited, och producenterna sa,’ Kommer du att gå ner i vikt? ‘ Och jag sa till dem: ‘Om du talar till henne om detta igen på någon nivå, kommer jag att lämna den här bilden. Du ska aldrig göra det.’ Det är ont vad som händer där ute och det blir sämre. ‘

Brideshead Revisited gjordes till en film tillbaka 2008 under ledning av Julian Jarrold, en anpassning av Evelyn Waughs roman. Hayley Atwell, Felicity Jones och Greta Scacchi var också bland filmens kvinnliga stjärnor, som också spelade in Matthew Goode och Ben Whishaw.

Mer: Emma Thompson vann inte att pröva hennes ‘Love, Actually’ roll som det är ‘för ledsen och för tidigt’

Thompson talade också om det rutinmässiga trycket över samma fråga som replikerar sig i hela filmindustrin på båda sidor av Atlanten. Hon avslöjade att hon därför aldrig ville flytta till Amerika.

Hon attackerade modebranschen på samma sätt. ‘Den franska modebranschen sa,’ Vi kommer att bli av med storleken noll ‘och inte’ t ‘sa hon.’ Det finns några ämnen du måste fortsätta göra ljud om eftersom det är så tråkigt och det är borta om och om igen. ‘
hur går man ner i vikt på en vecka Emma Thompson angriper Hollywood Pressure på kvinnliga skådespelare att vara tunn