hur jag gick ner i vikt Eisai lanserar nytt besparingskort för att öka tillgängligheten och överkomligheten hos BELVIQ

hjälp att gå ner i vikt Eisai lanserar nytt besparingskort för att öka tillgängligheten och överkomligheten hos BELVIQ

20, 2015 / PRNewswire / Eisai Inc. tillkännagav idag lanseringen av ett nytt spareskort för BELVIQ (lorcaserin HCI) CIV, den mest föreskrivna märkta FDA godkända receptbelagda läkemedelsbehandling för kronisk vikthantering. Det nya besparings kortet gör det möjligt för berättigade patienter utan kommersiell täckning för BELVIQ att betala högst 75 kronor för varje månads recept. De patienter som har kommersiell försäkring för BELVIQ kan använda kortet för att få extra besparingar om deras copay är större än $ 50.

BELVIQ används tillsammans med en diet med reducerad kalori och ökad fysisk aktivitet för kronisk vikthantering hos vuxna som har ett BMI på 30 kg / m2 eller högre (fetma) eller en BMI på 27 kg / m2 eller mer (överviktig ) med minst ett viktrelaterat medicinskt tillstånd såsom högt blodtryck, högt kolesteroltal eller typ 2-diabetes. Det är inte känt om BELVIQ är säkert och effektivt när det tas med andra recept, mot disk eller växtbaserade viktminskningsprodukter, och det är inte känt om BELVIQ förändrar risken för hjärtproblem eller stroke eller dödsfall på grund av hjärtproblem eller stroke.

‘Vi är glada att se att allt fler försäkringsbolag har beslutat att ge täckning för mediciner för kronisk vikthantering, men det finns fortfarande ett betydande antal patienter som inte har tillgång’, säger Frank Ciriello, VD för Global Neurology Business Enhet hos Eisai Inc. ‘Innan täckning av dessa behandlingar blir en vanlig hälsovårdstjänst kommer detta nya kort att göra BELVIQ billigare och tillgängliga för lämpliga patienter som behöver det. Kortet är bra för inköp av ett recept i en 30-dagarsperiod ( upp till 12 användningar per år).

‘Arbeta med deras vårdlag bör personer som drabbats av denna kroniska sjukdom ha tillgång till godkända läkemedel för FDA för behandling av fetma’, säger Joe Nadglowski, VD och VD för Obesity Action Coalition (OAC), en nationell ideell organisation som är dedikerad till ger en röst till de som drabbats av fetma. ‘Vi applåderar Eisai för att ta ett proaktivt steg för att tillhandahålla denna typ av program, eftersom bättre tillgång till dessa läkemedel är ett kritiskt viktigt steg i behandling av fetma.

‘Att gå ner i vikt kan vara skrämmande för många människor,’ tillade Ciriello. ‘Eisai är stolt över att erbjuda stöd till patienter som är engagerade i att leva ett hälsosammare liv.’

Ungefär två tredjedelar av amerikanska vuxna påverkas av fetma eller är överviktiga och förekomsten av fetma i USA har mer än fördubblats bland vuxna under de senaste 30 åren.

Viktig säkerhetsinformation om BELVIQ

Graviditet: Ta inte BELVIQ om du är gravid eller planerar att bli gravid, eftersom viktminskning inte ger någon fördel under graviditeten och BELVIQ kan skada ditt ofödda barn.

Serotoninsyndrom eller neuroleptiskt malignt syndrom (NMS) som reaktioner: Innan du använder BELVIQ, berätta för din läkare om alla läkemedel du tar, särskilt läkemedel som behandlar depression, migrän, psykiska problem eller förkylning. Dessa läkemedel kan orsaka allvarliga eller livshotande biverkningar om de tas med BELVIQ. Ring din läkare omedelbart om du upplever agitation, hallucinationer, förvirring eller andra förändringar i mental status. koordineringsproblem okontrollerade muskelspasmer; muskeltrakt rastlöshet; racing eller snabb hjärtslag; högt eller lågt blodtryck; svettas;
hur jag gick ner i vikt Eisai lanserar nytt besparingskort för att öka tillgängligheten och överkomligheten hos BELVIQ
feber; illamående; kräkningar; diarre; eller styva muskler.

Valvulär hjärtsjukdom: Vissa personer som tar mediciner som BELVIQ har haft hjärtproblem. Ring din läkare omedelbart om du upplever andningssvårigheter. svullnad av armar, ben, fotlar eller fötter; yrsel, trötthet eller svaghet som inte kommer att gå iväg eller snabbt eller oregelbundet hjärtslag. Innan du tar BELVIQ, berätta för din läkare om du har eller har haft hjärtproblem.

Ändringar i uppmärksamhet eller minne: BELVIQ kan sakta ner ditt tänkande. Du ska inte köra bil eller använda tung utrustning tills du vet hur BELVIQ påverkar dig.

Mentala problem: Om du tar för mycket BELVIQ kan orsaka hallucinationer, en känsla av att vara hög eller i mycket bra humör eller känslor av att stå utanför kroppen.

Depression eller tankar om självmord: Ring din läkare omedelbart om du märker några mentala förändringar, särskilt plötsliga förändringar i ditt humör, beteenden, tankar eller känslor, eller om du har depression eller självmordstankar.

Lågt blodsocker: Viktminskning kan orsaka lågt blodsocker hos personer som tar mediciner för typ 2-diabetes, till exempel insulin eller sulfonylurin. Blodsockernivån bör kontrolleras före och under behandlingen av BELVIQ. Förändringar i diabetesmedicinering kan behövas om lågt blodsocker utvecklas.

Smärtsamma erektioner: Om du har erektion som stannar mer än 4 timmar medan du är på BELVIQ, sluta ta BELVIQ och ring din läkare eller gå direkt till närmaste akutrum.

Långsam hjärtslag: BELVIQ kan göra att ditt hjärta slår långsammare.

Minskar antalet blodkroppar: BELVIQ kan orsaka att antalet röda och vita blodkroppar minskar.

Ökning av prolactin: BELVIQ kan öka mängden hormon som kallas prolaktin. Tala om för din läkare om dina bröst börjar göra mjölk eller mjölkvätska, eller om du är en manlig och dina bröst ökar i storlek.

Vanliga biverkningar hos patienter utan diabetes: Huvudvärk, yrsel, trötthet, illamående, muntorrhet och förstoppning.

Vanliga biverkningar hos patienter med diabetes: Lågt blodsocker, huvudvärk, ryggsmärta, hosta och trötthet.
hur jag gick ner i vikt Eisai lanserar nytt besparingskort för att öka tillgängligheten och överkomligheten hos BELVIQ