hur man blir smal snabbt En andlig vision för 2017

bra mat för viktnedgång En andlig vision för 2017

De flesta av oss har redan bailed på januari s nya år s resolutioner. Så, om beslut fattades inte för dig, är Februari den perfekta tiden att tänka på att utforma en vision för 2017 som innehåller andliga resolutioner för att avsluta året med glädje.

Enligt statistiska hjärnan är några av de bästa nyårsbesluten följande: (1) gå ner i vikt, (2) bli organiserade, (3) hålla sig frisk och frisk, (4) sluta röka, och (5) spendera mer tid med familjen. Tyvärr innehåller den listan inte: (1) bön, (2) att få en bättre förståelse för vår relation med Gud, eller (3) studera skrifterna mer.

Medan alla de populära resolutionerna skulle göra våra mänskliga liv bättre, skulle vi kunna hitta svar på våra problem med Guds hjälp med fokus på de andliga aspekterna av våra liv.

Din andliga syn för 2017 kan innehålla några idéer från min lista:

Se med tydlighet Se Guds godhet överallt, titta på världen med medkänsla, fördöma inte eller döm.

Stoppa av din andliga kompass Se upp till Gud för hjälp istället för att försöka fixa saker mänskligt; lita på Guds styrka.

Uppmuntra andra på sin trosresa Delta i en bibelstudie; delta i en community-händelse.

Sök andlig frihet Romer 8 erbjuder en fantastisk vision för hur man hittar andlig frihet.

Titta på det nya året med hopp Se det nya året som ett tillfälle att reparera brutna relationer, stärka familjeband, förlåta och glömma.

Ta tid att förbättra dig själsligt Läs skrifterna mer; spendera mer tid att be tjäna din kyrka; och / eller kartlägga en plan att läka det som behöver läkning (kanske en besvikelse eller sjukdom / lidande).

Ärligt talat har jag inte alltid kunnat få en andlig vision för mig själv. Det var en tid i mitt liv när jag kände att jag drev längs, som ett skepp som kastades fram och tillbaka på havet. Jag hade ingen vision för mig själv och oavsett vad jag försökte göra ingenting gjorde mig glad. Det verkade jag var så inriktad på varje litet besvär i mitt liv att jag inte kunde se den stora bilden allt gott som faktiskt var närvarande varje gång.

Jag kände mig desperat och började studera skrifterna för inspiration. Jag läste i handlingar där Paul talade om att avsluta sin kurs med glädje. Jag började be att Gud skulle ge mig glädje och hjälpa mig ut ur den röriga tiden. Under min andliga studie kom jag över denna passage från Mary Baker Eddys skrifter: ‘Om lärjungen utvecklas andligt strävar han in i. Han vänder sig ständigt bort från materiell bemärkelse och ser mot andens oförstörbara saker. Om han är ärlig kommer han att vara allvarlig från början och få lite varje dag i rätt riktning tills han äntligen avslutar sin kurs med glädje. ‘ (Vetenskapshälsa med nyckel till skrifterna, 21: 9)

Det var svaret! Som kristen forskare var jag verkligen en lärjunge av Kristus och försökte vara en god kristen. Jag visste att genom att medvetet försöka leva Jesus ‘läror som att älska Gud med hela mitt hjärta,
hur man blir smal snabbt En andlig vision för 2017
själ, sinne och styrka och älska min nästa som jag själv skulle jag utveckla andligt. Jag älskade att kristna skulle följa Kristi exempel på förlåtelse, vård om varandra, medkänsla, hjälpa de i nöd och läka de sjuka.

Så under den tiden lovade jag mig själv att jag skulle fokusera på att följa Kristus och koncentrera mig på att vända sig bort från alla de materiella irritationer som tog bort min glädje. Innan jag fick lite varje dag i rätt riktning skrev Eddy om. Jag befann mig mindre bekymrad över vardagliga utmaningar och mer glädjande. Det var då jag började forma en andlig vision för mitt liv.

I år sätter du dina synpunkter på att växa andligt. Helen Keller sa en gång: ‘Det enda som är värre än att vara blind, har syn och ingen vision.’ Om du känner att du vandrar blint på livets hav, föreställ dig en plan för 2017 som innehåller andliga resolutioner och avsluta din kurs med glädje!

Debra Chew skriver om kopplingen mellan tanke, andlighet och välbefinnande ur ett kristen vetenskapsperspektiv. fram till 2024, mycket snabbare än genomsnittet av alla yrken i landet. Det betyder 2.3 miljoner nya vårdjobb och med 33 procent av sysselsättningen i Chattanooga inom hälsovårdsområdet som kommer att innebära bra jobb för kandidater från Hamilton County Schools. Framtidsklar institut som är utformade för att hjälpa till att förbereda kandidater. (klicka för mer)

Governors tar ledningen för att tillhandahålla Opioid Overdose Reversal Drug, Förbättrad Drug Monitoring Programs

Senat hälsokommitté ordförande Lamar Alexander på torsdag sa, ‘Governors kommer fram med innovativa lösningar och leder kampen mot de unika problem som deras stat står inför mitt i opioiden krisen.’ Utskottet höll sin sjätte utfrågning om opioidkrisen denna kongress, att höra från guvernörerna Larry Hogan (R Md.) Och Kate Brown (D Or.). ‘Detta. (Klicka för mer)

Centrumbyggnaderna går blått för kolon cancermedvetenhet

LPN-programmet återinstallerat i Chattanooga State

Supportgrupp för kvinnor med avancerad bröst- och gynekologisk cancer börjar 15 mars

Jim Sattler ansluter Erlanger Board

Hem skadad av eld Tidig söndagsmorgon

Ett hem blev skadat av eld tidigt söndag morgon. Brandkåren Chattanooga svarade på en brand på 1416 Greenwood Road. De första ankommande brandbolagen rapporterade rök och flammor synliga från strukturen. Det tog brandpersonal från E15, E4, E5, Q10 och S1 ca 15 minuter för att få elden under kontroll. Inga skador rapporterades som. (klicka för mer)

Byt till WRUD betyder lägre priser, bättre service för vattenkunder, säger Lone Oak Utility District Commissioner

Det har varit mer än två år sedan Lone Oak Utility District avslutade sitt förhållande med Tennessee American Water Company, enligt en medlem av LOUDs kommissionskommitté. Sedan dess har bytet till Walden Ridge Utility District betydat en ‘väsentlig förbättring av förvaltningen och driften av sitt vattensystem’, säger kommissionsledamot Nancy Craig, inklusive ‘a. (klicka för mer)
hur man blir smal snabbt En andlig vision för 2017