kost för viktminskning eller inte till kost

gå ner i vikt styrketräning eller inte till kost

BDA anser att medan dessa dieter kan hjälpa dig att gå ner i vikt på kort sikt, erbjuder de inte en hälsosam viktkontrolllösning på lång sikt.

Trots den synnerligen ovanliga karaktären hos vissa av dessa dieter finns det människor som tror att de kan arbeta. Som svar på BDA: s kritik berättade dukandieten i kväll:

‘Dukan Diet är en lätt att följa hälsoplan som inte innebär svält eller skärning av några livsmedelsgrupper. Beroende på den vikt som ska gå vilse, är Attack-fasen där kosten huvudsakligen är protein endast en dag till fem dagarna maximalt. Vanligen på dag två eller tre grönsaker kan läggas till kosten och vilken mängd som helst som kan avnjutas. När efterföljare av Dukan har nått slutfasen av stabiliseringen kan de äta alla matar varje dag förutsatt att en dag en veckan är en protein dag. Dukan hjälper människor med sina viktminskningsprogram via böcker, online-coaching,
kost för viktminskning eller inte till kost
recept, måltidförslag, listor över livsmedel för varje steg och även produkter för att göra det så enkelt att följa och hålla sig till som möjligt. lätthet av systemet finns det miljontals framgångshistorier och massor av hälsosammare människor runt om i världen som ett resultat. ‘

I kväll framhävs också problemet med ‘distraktion snacking’ inom programmet, vilket kan leda till viktökning. Det är när vi sitter vid skrivbord hela dagen och ständigt nibble och nibble och nibble. Personlig tränare Laura Williams möter personalen på Wall to Wall Radio Communications i Sutton som alla regelbundet är på och av dieter. Laura visar dem några enkla övningar som kan göras runt till kontoret för att hjälpa till att bränna kalorierna. Men den ultimata slutsatsen är att de måste skära ner på skrivbordsbundna mellanmål,
kost för viktminskning eller inte till kost
stor tid!