tips på viktnedgång eller bara se ut som den

gå ner 5 kg på 1 vecka eller bara se ut som den

Allt vi lägger på våra kroppar, och jag pratar inte om extra pounds, får oss att se större eller mindre ut. Uttalandet, ‘mindre är mer’ är särskilt sant i att se tunt ut. När vi staplar på smycken, halsdukar, bälten och lager skapar vi en större silhuett. Om vi ​​vill gå ner i vikt snabbt eller bara se ut så är det inte sättet att göra det.

När jag var ung var jag trendig. Jag tänkte aldrig vad som såg bra ut på mig. Jag bar vad som var en mode just nu. Jag ville passa in och vara som alla andra. Jag kommer aldrig att glömma den dag som jag hittade mig själv. Jag träffade Charli och jag gillade henne! Innan det visste jag inte vem jag var. Jag ville se ut som den här personen eller den personen. Slutligen insåg jag att jag hade en helt egen stil. Det var unikt, och att om jag omfamnade det skulle alla andra också.

Som åren började lägga upp, gjorde det också min vikt. Jag försökte varje diet tillgänglig. På många sätt saboterade jag mitt eget jag. Jag lärde mig att det fanns saker som jag kunde göra för att inte nödvändigtvis gå ner i vikt snabbt, men bara se ut som den.

Jag började med min handväska. Jag skala ner storleken och såg till att den inte hängde bredvid min största kroppsdel, vilket skulle få mig att se bredare ut. Jag slutade lägga på allt och gick tillbaka till grunderna. Jag såg inte längre ut som Michelin-mannen. Jag tog av överdrivna smycken. För mycket smycken ser tungt ut i sig. Jag valde mindre breddsbälten, tunnare och lättare vikt. Jag var medveten om de skor eller stövlar jag hade på sig. Jag börjar hålla mig med mindre skrymmande fetthåriga skor. Mina jackor, tröjor, rockar etc. var mer klassiska och inte så utsmyckade. Jag slutade lägga en scarf i varje outfit. Jag valde att bära smycken eller en scarf, men inte båda.

Nu de stygga vågar som en gång gjorde mig gråta spelade ingen roll mer! Jag hittade ett sätt att se i spegeln och vara glad med min egen reflektion. Jag kanske inte ser ut som de här waggy-hangarmodellerna som springer på catwalken, men jag ser Charli och jag gillar henne! Du kan göra samma sak; det är att gå ner i vikt snabbt eller bara se ut som det!
tips på viktnedgång eller bara se ut som den