tips på viktnedgång Elm kvinna som förlorade en sten på sex veckor är ny ledare för Elm s Slimming World-grupp

gå ner i fettprocent Elm kvinna som förlorade en sten på sex veckor är ny ledare för Elm s Slimming World-grupp

Carrie McNaughton, som gick med i gruppen för nio veckor sedan, har nu tränat som konsult och tar över Elm-gruppen tisdagen den 2 maj på Elm Primary School.

Momsen till två, som är en egenföretagare, bärbar frisör, säger att middagsplanering är avgörande: ‘Med Slimming World känner du dig aldrig som du är på diet. Ätplanen uppmuntrar dig att äta massor av välsmakande fyllningsmedel som pasta, ris, potatis och magert kött och fisk.

‘Stöd är verkligen det viktigaste med Slimming World, med att ställa in mål, dela recept och andra idéer, samarbetar också som en grupp för att övervinna utmaningar och fira framgång.

‘Slimming World har hjälpt mig personligen som jag har gått från att behöva ta medicin på grund av ett höftproblem för att förlora vikten runt det området som i sin tur utgjorde mindre tryck på mina höfter. Jag har nu varit borta från min medicin under de senaste 6 veckorna .

‘Jag ville ha en ny utmaning och en som skulle passa om min dagliga rutin. Jag ser fram emot att hjälpa och bemyndiga medlemmarna att ta kontroll över sin egen viktminskningsresa.’

Helen Moore, som driver Slimming Worlds marsgrupp och förvaltar Carrie som en lagutvecklare sa: ‘Med Carries erfarenhet av att vara en framgångsrik medlem och hennes snälla, varma personlighet och goda humoristiska känner jag bara att hon kommer vara ett fantastiskt stöd till medlemmarna, tacka dem hela vägen till deras målvikt. ‘
tips på viktnedgång Elm kvinna som förlorade en sten på sex veckor är ny ledare för Elm s Slimming World-grupp