viktminskning En 15 steg guide till att förlora 15 pounds snabbt

bra sätt att gå ner i vikt En 15 steg guide till att förlora 15 pounds snabbt

Introduktion: En 15-stegs guide för att förlora 15 pounds FastDo du behöver veta hur man förlorar 15 pund snabbt? Har du en speciell händelse att gå till som kräver att du kommer in i det killer outfit som har legat i din garderob i åratal, att du aldrig har kunnat passa in?

En old school reunion kanske, där du vill visa dina gamla college kompisar som du, till skillnad från de flesta av dem, inte har fallit in i medelåldern spridningsfälla?

Eller är strandferien snabbare och du kan helt enkelt inte möta ett annat år för att täcka upp din kropp, för generad att ens gå för en hälsosam simtur?

Oavsett orsaken till att du vill gå ner i vikt vet du att du måste kasta 15 pounds oönskat fett så snabbt, men så säkert som möjligt.

I denna rapport kommer jag att dela med 15 mördare strategier för att förlora de 15 pund som kommer att få dig in i den mördare outfit och imponera på dina vänner.

För mer information om viktminskningstekniker, försök Sanning Om AbsStep 1: Använd en gammal mjölk Vad är det första jag tror att den som vill gå ner i vikt borde göra? Håll en matdagbok. Allt du behöver göra är att skriva ner vad, när och ungefär hur mycket du äter och dricker varje dag i en anteckningsbok. Du behöver inte försöka lista ut kalorier just nu. Det är helt enkelt en övning som gör dig mer medveten om dina nuvarande matvanor, så att du kan identifiera vilka förändringar Vatten är en kostsparare på många sätt. Om du lider av uppblåsthet, kommer det att dämpa mer vatten. Det kan hjälpa till att motverka detta. Sippa hela tiden hela dagen om du kan, istället för att lita på din kropp för att berätta du när du är törstig, vilket hindrar dig från att bli hungrig efter törst och senare över att äta. Försök och avstå från att dricka diet sodavattor, eftersom kostdrycker aktivt gör dig efterlängda socker. Dessa superfoodprodukter är låga i kalorier, så använd dem för att kasta ut måltider som det kommer att le ave mindre utrymme för mer ohälsosamma livsmedel. Gå till något som ett äpple och en handfull mandel. Detta kan vara i form av föremål som ägg, kyckling, kalkon, fisk, bönor, låg fet ost eller yoghurt med låg fetthalt. Dessa är meningslösa ytterligare kalorier. Någonsin. Hoppa över måltider leder till ökad hunger vilket resulterar i bingeing och över att äta. Ta reda på vad standardmatningen av mat är och jämföra den med vad du äter för närvarande. Om du tycker att du äter mer än rekommenderas, skära din delstorlek. Du kommer att hitta i tid att denna delstorlek blir andra naturen till dig.
viktminskning En 15 steg guide till att förlora 15 pounds snabbt