2 veckors diet FANDOM drivs

hur man blir smal snabbt FANDOM drivs

Hon är bevakad av Songbird, en monstrous, bevingad varelse som var både hennes vakt och enda vän under barndomen; hon började hata honom när hon växte upp och såg honom som en väktare som förbjöd hennes frihet. Booker, då en Pinkerton-agent, blev utvisad från byrån efter Annas födelse för sin användning av extrem brutalitet i att döma en arbetares strejk. Booker drog sedan ned i depression, överdriven dricks och spelande och byggde upp en stor skuldbörda.

Senare samma år kontaktades Booker av Robert Lutece, en företrädare för FatherZachary Hale Comstock, en gåtafull man som erbjöd sig att betala alla Bookers skulder i utbyte mot Anna. Den 8 oktober gav Booker Anna till Robert enligt uppgift, dock kände sig omedelbart orolig för sina handlingar, förföljde han Robert för att hämta henne. Han fann Robert vid en öppen tåra mellan dimensioner och kämpade med Comstock för att ta Anna tillbaka, som Rosalind Lutece tittade på. Hans ansträngningar var förgäves och de tre flydde med Anna genom tåran. När portalen stängdes avbröts det Anna’s pinky finger när hon kom ut till sin far och placerade henne samtidigt i två olika realiteter.

Anländer till ColumbiaEdit

En väggmålning av Lady and Father Comstock med mirakelbarnet.

Anna togs till den flytande staden Columbia, byggd i ett parallellt univers av Comstock, en alternativ version av hennes pappa som inte kunde få sina egna biologiska barn. Att se att Columbia skulle falla utan en arving, skickade han Robert och Rosalind Lutece för att hämta Anna för att säkerställa stadens fortsatta välstånd.

Stadens befolkning fick höra att Anna, som döpte till Elizabeth, var ett mirakelbarn som växte i Lady Comstocks livmoder i bara sju dagar före hennes födelse. Elizabeth skulle upprätthållas som arvingen till Comstocks tron ​​som en dag skulle ‘rensa Sodoms värld nedan.’ Lady Comstock trodde emellertid att Elizabeth var bastardbarnet av Rosalind Lutece och Comstock, [11] och krävde att barnet skulle avlägsnas från sitt hem. [12]

Runt den här tiden började tårar i verkligheten dyka upp i Columbia, förvirra och skrämmande befolkningen. Dessa framträdanden orsakades av Elisabeths ankomst i staden, eftersom det slutligen bestämdes att hon hade förmågan att skapa tårar i rymdtid på viljan. På grund av denna förmåga och Lady Comstocks brådska avslag på henne, flyttades Elizabeth till Monument Island för inneslutning och studie.

En av dessa tårar innehöll staden Rapture och verk av Dr Yi Suchong som Plasmids och Protectors känd som Big Daddy. Fink och Suchong samarbetade på ett beskydd för Elizabeth och sålunda Songbird skapades av Jeremiah Fink för att skydda henne. Elizabeth bundit sig med Songbird genom en kärleksfullhet när den kraschade in i tornet och hon fann sitt syrerör avskilt. Elizabeth reattached det och sålunda Songbird imprinted på den unga tjejen.

Som Elizabeth växte hon tillbringade sin tid att läsa, uppskatta konst, lära sig en rad olika färdigheter (som klädtillverkning, målning och låsplockning) och experimentera med tårar. När Elizabeth nådde puberteten började hon ångra Songbird och ville lämna sitt torn. Eftersom hennes krafter fortsatte att växa när hon närmade sig puberteten, konstruerade Lutece tvillingar en enhet för att kontrollera Elisabeths användning av sina krafter. Innan Sifonen installerades 1907 brukade Elizabeth tydligen spendera en stor tid i andra realiteter där hon kunde att umgås i viss utsträckning och till och med lärt sig hur man hoppa över stenar.

Huvudartikel: BioShock Infinite

Fly från Monument IslandEdit

Elizabeth stannade kvar i sitt torn till den 6 juli 1912, årsdagen för Columbia s avskildhet, när Booker DeWitt äntligen anländer till staden. Ovetande om att hon observeras använder hon sina befogenheter att öppna en Tear to Paris år 1984, chockerande Booker.

Medan Elizabeth är på sin balkong i biblioteket, faller Booker av misstag genom taket. medan hon först reagerar aggressivt och pummlar honom med flera böcker, inser hon betydelsen av en annan mänsklig närvaro och reagerar på honom med vördnad och otro.

Bookers intrångsvarningar Songbird, och Elizabeth instruerar honom friskt att lämna. Men när han erbjuder henne en nyckel ut ur lägenheten, accepterar hon det lätt, flyger tornet med sin befriare och flyr ut via Sky Lines. The First Lady och föreslår att de använder den för att lämna staden, Elizabeth är överens om att följa med honom när han lovar att ta henne till Paris. Men på parkens gondolstation försöker Comstocks agenter ta tillbaka henne. Booker dödar angriparna och flyger i skräck och kallar honom ett ‘monster’. Booker rättfärdigar sig genom att säga att Elizabeth är ett mål och att han inte har annat val än att rita först om de vill överleva. Elizabeth motsätter sig att fortsätta henne resa med honom

De två leder sedan till Heroes Hall för att hämta Shock Jockey Vigor för att driva gondolen till First Lady’s Aerodrome. Samtidigt som hon försöker nå Hall of Heroes via en hiss öppnar Elizabeth en tår för att bli av med en När Booker reagerar med terror och awe, förklarar Elizabeth att hon kan se små raster i universets tyg som hon kan bredda, öppna en väg till nya realiteter. Hon hävdar också att när hon var ung , kunde hon ‘skapa’ tårar mellan universum istället för att bara öppna dem, men den förmågan gick förlorad för henne när hon växte upp (troligen på grund av Sifonen).

Elizabeth visar Booker a Tear.

Efter Elizabeth och Booker konfronterar Booker s gamla krigskamrat Cornelius Slate i Heroes Hall (där Elizabeth lär sig om Bookers engagemang i den sårda knämassakern), kommer de två in i minnesmärket till Lady Comstock. Där finner Elizabeth en inskription om ‘Profetens utsäde;’ Booker och Elizabeth inser att Comstocks är hennes föräldrar, och Zachary Comstock vill omvandla henne till en ny profet. Elisabeth har inte kunskap om denna information tidigare och reagerar med ilska och säger att hon inte vill ha något att göra med Comstock. Inte villig att vara Bookers fånge, Elizabeth slår ut honom med en skiftnyckel och försöker flyga själva luftskeppet. Men medan Booker är omedvetet omges skeppet av Vox Populi-fartyg nära Finkton.

Booker hittar senare Elizabeth i Finkton, men hon flyger, med tårar för att hindra hans strävan. Under hennes ansträngning att fly honom, fångas hon av grundare, men blir snabbt bort när Booker anländer och öppnar eld på dem. I det efterföljande kaoset faller Booker nästan från Columbia. Trots hennes känslor av ilska och förräderi, bringar Elizabeth en liten blimp till existens för att fånga honom. Elizabeth förbinder sig med att följa Booker i ett försök att återkräva The First Lady, under förutsättning att han tar henne till Paris.
2 veckors diet FANDOM drivs