bli smal fort Fad Dieter Won ‘t Hjälp

så gick jag ner i vikt Fad Dieter Won ‘t Hjälp

Det är väldigt frestande att starta en diet som lovar en snabb lösning när du behöver gå ner i vikt. Men det mest effektiva sättet att gå ner i vikt är med en hälsosam balans mellan näringsrik mat och rätt träning. Här är 5 skäl till varför snabb viktminskning dieter är inte det bästa alternativet om du behöver gå ner i vikt.

1. Du kan sluta lägga på mer vikt.

Snabb viktminskning orsakas vanligen av att kroppen förlorar vatten. En kram diet kan hjälpa dig att förlora några pund men när du återvänder till din vanliga kost (som du vill) kommer all vikt att gå tillbaka, och det mesta blir det mer än innan du började kosten. Detta kallas rebound viktökning.

2. De har dålig näring.

Ofta kan en snabb viktminskningsladddiet inte låta dig äta speciella mattyper. Det innebär att du förlorar på de vitaminer och mineraler som du skulle få om du åt en hälsosam och balanserad diet. Kolhydrater och fett är vanligtvis de livsmedel som är förbjudna. Men komplexa kolhydrater, som hela korn, hjälper faktiskt hälsosam viktminskning, medan omega 3-fetter och mättättade fetter krävs för hjärn- och hjärthälsa.

3. Hår och muskelförlust.

Snabba viktminskningsdieter har oftast dåligt näringsvärde och kan leda till att du förlorar ditt hår och din muskelmassa. Om din fladdiet har låg protein,
bli smal fort Fad Dieter Won 't Hjälp
kan det orsaka att ditt hår blir skört och faller ut. När din kropp behöver energi och inte kan få det på grund av brist på kalorier kommer det att ta det från dina muskler. Men med mer muskelmassa kan du bränna mer kalorier genom att öka ämnesomsättningen även när kroppen ligger i vila.

4. De kräver ofta lite eller ingen övning.

De snabbaste viktminskningstroppdieterna är så centrerade på vad du äter, att de förbiser fördelarna med träning. Faktum är att träning ofta inte rekommenderas på grund av att den minsta mängd kalorier som förbrukas. Att träna regelbundet ökar din ämnesomsättning som hjälper dig att förlora oönskad vikt på din kropp i form av fett, och låter dig också äta mer utan att gå ner i vikt.

5. Du kan inte stanna på dem för evigt.

Fad dieter handlar om snabb viktminskning, snarare än en hälsosam och hållbar livsstil. De anser inte förändringar i din livsstil och din smak, som att äta en peice frukt till efterrätt istället för en bit tårta. Kom ihåg att det tog dig år att ta på sig all denna vikt,
bli smal fort Fad Dieter Won 't Hjälp
det tar tid och ansträngning att förlora det säkert och för gott.