gå ner 1 kilo i veckan Fairfax News

träning för viktnedgång Fairfax News

I början av varje nytt år är det mycket att prata om att bli frisk. Miljoner människor satte mål för att förbättra sin hälsa och träning. Problemet är att många inte vet vad tecken på hälsa är och hur man berättar om de är friska till att börja med. Den goda nyheten är att det inte finns någon sak som bestämmer hur hälsosam någon är. olika faktorer som sammanfaller som pekar på att någon är rimligt frisk eller inte. Att känna till några av dessa tecken kan göra en värld av skillnad i strävan efter god hälsa och fitness. Enligt National Institutes of Health (NIH) förlorar den genomsnittliga personen omkring 100 hår per dag. För de flesta människor växer dessa hår tillbaka, men för miljontals människor de inte leder till ett problem som kan få dem att känna sig självmedvetna om sitt utseende. Den goda nyheten är att det finns alternativ för dem som upplever håravfall , inklusive håråterställning. ‘Många av de som drabbas av håravfall antar att de fastnar med det’, säger Dr. John Kahen, grundare av Beverly Hills Hair Restoration (BHHR). ‘Men det har skett betydande framsteg inom hår restaurering som bringar nyfund hoppas på många. ‘Februari är American Heart Month, vilket gör det mycket kul att pausa och överväga vad vi gör för våra hjärtan. På grund av hjärtsjukdomar. Det är en av fyra fjärde dödsfall. Hjärtsjukdom är den främsta dödsorsaken i landet. Lägg till det faktum att amerikanerna lider runt 735 000 hjärtattacker varje år och det är klart att vi som en nation måste skära ursäkterna och börja ge våra hjärtan lite mer kärlek och uppmärksamhet. Enligt National Institutes of Hälsa, det finns cirka 6,
gå ner 1 kilo i veckan Fairfax News
5 ​​miljoner människor i landet som använder en käpp, vandrare eller kryckor för att hjälpa till med deras rörlighet. Många av dessa människor är ordnade kryckor eller knäskoter för benskador. Men de här enheterna har sin egen uppsättning problem, vilket gör dem svåra att använda. Kryp leder ofta till muskelatrofi, gör det svårt att använda trappan, och om de faller på golvet kan det bli en gymnastikmanövrering för att försöka hämta dem. Miljoner människor är förskrivna kryckor eller knäskoter för benskador. Nu har de med lägre benskador ett bättre alternativ att överväga, iWALK2.0, vilket ger dem handfri förmåga att fortsätta gå och ha full användning av sina armar och händer. Människor av människor kommer att planera att gå ner i vikt och bli hälsosam som nyåret rullar in. Faktum är att Nielsens företag är hälsosamt och gått ner i vikt har varit de bästa nyårsbesluten de senaste åren i rad. Ungefär 67% av vuxna i landet rapporterar att träna mer i det nya året. Problemet är emellertid att framgångsresultaten för dessa resolutioner är dyster,
gå ner 1 kilo i veckan Fairfax News
eftersom de flesta kommer att överge dem bara dagar eller veckor efter att de har lagts. Ett bra sätt att öka oddsen för att lyckas med att möta viktminskningsmålen och vara hälsosam är att jobba med en personlig tränare.