gå ner 10 kilo Fad dieter kan göra mer skada än bra

snabb diet Fad dieter kan göra mer skada än bra

Weight Watchers grundare Jean Nidetch är 87 år gammal och fortfarande vid sin målvikt på 142 pund. Åttiofyra och fortfarande tunna! Jag skämtar med alla att när jag fyller 70 ska jag äta hela världen: ingen övning förutom 12 oz ölkrullar, Ben Jerry är mitt mellannamn, bara stekt mat på min tallrik, och om det är s redan stekt, jag ska steka det igen.

Så när jag läste Matt Sedensky s september 2 AP-artikelrapportering att Nidetch hade två koppar Coca Cola på hennes walker, Bailey’s Irish Cream bredvid kinesiska ta ut i kylskåpet och Klondike barer i frysen var jag lite lättad att se att hon inte är ‘stoic’.

Rekommenderar jag överviktiga / fetma patienter att gå med i Weight Watchers? Svaret på denna fråga är ‘Aaaheeeryeaaaaah slags.’ Jag har aldrig varit i Viktvaktare eller provat Jenny Craig, Nutri System eller något viktminskningsprogram. Jag har bara information från vänner och patienter som har använt dem.

Dietister har en mängd information om goda matvanor och träningsplaner. De erbjuder klasser hela tiden. Men efter ‘studentens’ examen ‘flyger dessa utbildningslektioner ofta coop. (‘ Har min dietist berättat att jag äter mer potatischips och öl medan du tittar på fotboll hela dagen? ‘)

Det fina med ett regimenterat program som viktvaktare är att deltagarna måste fortsätta att gå tillbaka för viktinsatser och dietkontroller. Viktvaktare erbjuder ett enkelt sätt att beräkna kaloriintag i stället för svält för viktminskning.

Super låga kalori dieter skruva upp allt. Metabolism saktar ner för att anpassa sig till kaloriintaget som är för låg för att förhindra att kroppen försvinner. Och låt oss möta det: svält gör en person super duper hungrig! Så när kramdieten är över, kommer överlevaren att äta allt i sikte och den långsamma metabolismen gör det lättare att få mer vikt än vad som bara försvann. De flesta människor som tar dietpiller eller spärrar på faddieter kommer att väga mer om tre år än de gjorde innan de började på kosten.

Frågan jag ofta får från patienter är ‘Hur mycket kan jag äta en dag?’ Mitt svar är, ‘Jag har inte en aning. Du behöver en dietist för att ta reda på hur många kalorier om dagen är lämpliga för dig. ‘

Också var kalorierna kommer från är viktigt. Kalorier kommer från fett,
gå ner 10 kilo Fad dieter kan göra mer skada än bra
kolhydrater och proteiner, så många av oss behöver hjälp av en professionell att räkna ut dessa saker.

Från artiklar som jag har läst tycks viktvaktare likna andra viktminskningsprogram. Framgångsgraden för kunder som når sin målvikt och håller den av är cirka fem procent efter tre år. Det är nästan som framgångsgraden för att sluta röka !

Fortfarande är ungefär hälften av alla viktvaktare på minst fem procent lättare efter fem år, vilket för mig betyder att även om inte alla är i den lägre målvikten, finns det fortfarande de som inte återvunnit all tyngd. Kanske skulle de ha varit tyngre på fem år om det inte var för tyngdtittarna.

Från klinisk observation av mina patienter som är i viktvaktare, miste mycket av dem i början. Men när folk lämnar tyngdtittare tenderar de att falla av vagnen.

Motion och fysisk aktivitet är de viktigaste faktorerna i viktminskning och moreso i viktunderhåll. Ja, kost är viktigt. Men kom ihåg, att gå ner i vikt, fler kalorier måste brännas än konsumeras. När en person lär sig en lämplig diet och vet hur man håller sig i form kommer det sig till vaksamhet, vaksamhet, vaksamhet. Det är värt sin vikt i guld.
gå ner 10 kilo Fad dieter kan göra mer skada än bra