gå ner 5 kg snabbt Fad diet hävdar 10 pund på tre dagar

mat för att gå ner i vikt Fad diet hävdar 10 pund på tre dagar

EAST TEXAS (KTRE) Det hävdar att du kan förlora 10 pund på 3 dagar. En ny kramdiet som cirkulerar internet som har hälsoexperter oroade sig för sin rollcoaster-effekt på din kropp. ‘Jag försökte peeling’ utbröt 19-årige Lesley Smith of Chandler. Hon säger att hon har försökt så många saker att gå ner i vikt. Förra året före hennes seniorprotokoll försökte hon en ny diet. ‘Jag tänkte bara tre dagar att förlora 10 pund som fungerar för mig. Så jag försökte det,’ sa Lesley. ‘I tre dagar åt du kakor, tonfisk och bit rostat bröd, och en halv frukt. ‘Endelsdieten har kallats’ The 3 Day Cardiac Diet ‘och Birmingham Heart Hospital Diet.’ I tre dagar följde Lesley det utan några substitutioner. Visade vad du kunde ha till frukost, och det skulle vara din lunch.Elaine Aragon har varit registrerad dietist i över tjugo år. Hon säger att dagen mat bara ger upp till cirka 700 kalorier, mycket mindre än den genomsnittliga amerikanska kosten. ‘De går ner i vikt, men det mesta kommer att bli en vatten viktminskning ‘saie Elaine. Inte bara är det inte tillräckligt med mat, säger Elaine det är ett problem eftersom kostnaden kräver 3 dagar på och sedan 4 dagar.’ Det är bara vad som händer efter dag tre? Är du så hungrig att du börjar äta? ‘,
gå ner 5 kg snabbt Fad diet hävdar 10 pund på tre dagar
Sade Elaine.’ Skulle du rekommendera denna diet? ‘Frågade vi.’ Nej, för det mesta kommer de flesta att kämpa med det ‘, säger Elaine. Hungry och arg är precis vad det gjorde Lesley. ‘Det fungerade. Jag gjorde det för de tre dagarna och jag tror att jag förlorade kanske 5 pund, och då kände jag mig bara sjuk, så jag slutade göra det och gick tillbaka till mina vanliga saker ‘, sa Lesley. Hon fick vikten tillbaka, men säger den enda sak som har fungerat för henne är vad hälsoexperter rekommenderar. Efter att ha vunnit tre matcher på tre dagar, vet Lumberjacks nu vem de kommer att spela i NCAA-turneringen. Ladyjacks faller i SLC ChampionshipLadyjacks faller i SLC ChampionshipUpdated: Sunday,
gå ner 5 kg snabbt Fad diet hävdar 10 pund på tre dagar
March 11 2018 3: Kl. 33.00 EDT2018 03 11 19:33:09 GMTThe SFA Ladyjacks sökande efter ett NCAA-mästerskapsbud slutade efter en 69 65 förlust för Nicholls i SLC finalen söndagsmiddag. SFA Ladyjacks sökandet efter ett NCAA-mästerskapsbud kom till ett slut efter en 69 65 förlust för Nicholls i SLC finalen söndag eftermiddagSFA Lumberjacks har tjänat en resa till NCAA turneringen efter en 59 55 seger över Southeast Louisiana lördagskväll. SFA kommer att lära sig vem de ska spela under utställningsutställningen på söndag.