gå ner i vikt med 5 2 dieten Fantastisk viktminskning för Slimming World Athlone Woman of the Year 2017

gå ner i vikt crosstrainer Fantastisk viktminskning för Slimming World Athlone Woman of the Year 2017

Deirdre, från Clara, har gått från en storlek 22 till en storlek 10 på lite mer än ett år. Nu är hon utvald för att representera Athlone Springs Hotel Slimming World-gruppen i den landsomfattande Slimming World Woman of the Year 2017-tävlingen.

Mitt jobb som Garda, jag hade en bilolycka som resulterade i hemska skador, sa hon. kunde inte flytta om och som ett resultat började jag gå på vikt. Jag försökte massor av olika dieter men de lämnade mig vanligtvis hungrig eller olycklig eller båda.

Slimming World det är helt annorlunda. Jag måste aldrig missa och jag behöver inte hänga på att väga och mäta allt jag äter. Min familj och vänner är alla förvånad över hur mycket jag kan äta och fortfarande gå ner i vikt. Jag äter fortfarande många av samma måltider som jag gjorde innan jag började gå ner i vikt, som spaghetti bolognaise, karriärer och grillade middagar. Nu förbereder jag mig bara och lagar dem på olika sätt och de smakar så mycket bättre.

vet att många människor oroar sig för att gå med i en bantningsklubb eftersom de inte vet vad de ska förvänta sig. Från det första ögonblicket kände jag mig bekväm och det stöd jag fick har varit fantastiskt. Jag ser fram emot Slimming World varje vecka. förlorade 8 kg under sin första vecka, hennes hälsa och rörlighet förbättrades stadigt, eftersom hon med hjälp av gruppen började tro på sig själv.

Deirdre går vidare till de regionala finalerna i tävlingen, med de nationella finalerna som hålls i november.

Pauline, som kör Athlone Springs Hotel Group, sa: Så stolt över Deirdre. Hon är en fantastisk ambassadör för Slimming World och vad hon uppnått är inget mindre än otroligt! Hon är en stor inspiration till alla i vår grupp, och jag hoppas att hon inspirerar andra kvinnor och män i Athlone att förändra sina liv på samma sätt. Athlone Springs Hotel Slimming World grupper hålls varje onsdag kl. 9.30, 11.30, 3.30, 17.30 och 19.30. För att gå med eller ta reda på mer, ring Pauline på (087) 1878701 eller hitta gruppen på Facebook.
gå ner i vikt med 5 2 dieten Fantastisk viktminskning för Slimming World Athlone Woman of the Year 2017