gå ner i vikt snabbt blogg Fairbanksan säger ‘Biggest Loser’ hjälper honom att börja hälsosamma vanor

isbergssallad kalorier Fairbanksan säger ‘Biggest Loser’ hjälper honom att börja hälsosamma vanor

Han började showen på 391 pund. På den senaste vikten var han ner omkring 40 pund.

Han hade några skrämmande ögonblick, varav en var i maj när en episod tapades i Portland. Pinkerton kollapsade inte långt från en 1 mil kvalifiering. Han var okej efter vila.

Hans föräldrar är Brion och Alicia Pinkerton. Brion är minister vid Farewell Avenue Christian Church i Fairbanks. De har varit i Fairbanks i ungefär tre år.

Utställningswebbplatsen säger detta om Corey:

‘Corey lärde sig aldrig att ha ett hälsosam förhållande med mat eller motion. Han säger att han bara åt vad som smakade bra och brukade vanligtvis spendera alltför mycket. Att spela idrott i skolan hjälpte lite, men när han slutade vara aktiv fick han ännu större vikt Han hoppas vara en ‘aktiv kille med normal storlek’ och kunna handla i vanliga butiker, ta nya ‘skinniga’ bröllopsbilder och flyga på ett flygplan utan att oroa sig för att passa in i sätet. Med uppmuntran till sin fru För att bli frisk, ser Corey fram emot att vara en ‘hunky fästman’ istället för en överviktig man. ‘

Han sa att han alltid har försökt att gå ner i vikt utan mycket framgång. Meghan föreslog att han gav det ett försök och han ansökte om att vara på tv-servern.

‘Jag har definitivt en annan syn på mat, motion och det där,’ sa han.

Han sa att familjen har startat sin egen ‘Biggest Loser’ -tävling med sex av hans släktingar som konkurrerar och lånar ut honom.

BILL STROECKER: Pioneer banker Bill Stroecker blev sjuk under helgen och var i intensivvård på Fairbanks Memorial Hospital Monday.

Stroecker, 90, föddes i Fairbanks 1920 och har tillbringat sitt liv här. Han erhöll en examen i företagsekonomi från University of Alaska år 1942 och tillbringade många decennier som en nyckelfigur vid First Bank of Fairbanks.

Han började som bokförare vid banken 1947 och blev president för banken 1967. Han höll den posten tills banken såldes 1977. Han har fortfarande ett kontor i KeyBank-byggnaden vid hörnet av First Avenue och Cushman Street.

I många år gick Stroecker till och från jobbet, vilket var hans vana. Han har en stor utbredd familj och hans minne är så att många anser honom som en lärobok om Fairbanks historia.

Stroecker är en begåvad trumpetspelare och har i många år varit en musikalisk fixtur med ‘The Frigid Aires’ på alla slags samhällsföreningar.

Familjanslutningen till banker i downtown Fairbanks går tillbaka till 1918, då hans far var talsman vid Firstbanks första bank i Fairbanks. Hans far och hans äldre bror,
gå ner i vikt snabbt blogg Fairbanksan säger 'Biggest Loser' hjälper honom att börja hälsosamma vanor
båda med namnet Ed, fungerade som president innan han gjorde.

‘Mitt livsarbete har varit här i banken,’ berättade Bill en gång till en intervjuare. ‘Banken i en liten stad bor med sina kunder. Han är med dem hela dagen i banken, sedan i kyrkan och vid sociala evenemang.’

Pensionering var något Stroecker inte har haft tid för.

‘Folk ser fram emot pension, vilket jag tycker är ett misstag,’ berättade han för Alaska Business Monthly 1997. ‘Ju längre du är aktiv, desto mer aktiviteter du är involverad i. Om du verkligen går i pension betyder det att du släpper allt och stanna hemma hela dagen och titta på tv. ‘

ArtiklarPopulation avtar i Alaska och Fairbanks, år 2017Fairbanks man dödade, ungdom skadad i två fordonskollision på Parks HighwayTroopers: 2 hittade döda på campground identified3 personer hittade döda i parkerade utanför Alaska hotelKodiak Jack s får nytt namn, nya ägare, stilla off limits för soldaterRolled tankfartyg spilled 800 gallons bränsle kan äventyra Tanana RiverDriver av tillflyktsbil i Kavairlook döda dömdArmy tanker spill bränsle efter rulla på Richardson HighwayFairbanks företag rädda effekten av Trumps pålagda ståltullarRandy Smith studenter protesterar våldsvåld,
gå ner i vikt snabbt blogg Fairbanksan säger 'Biggest Loser' hjälper honom att börja hälsosamma vanor
skolstyrelsen diskuterar säkerheten